Publikavimo data: 2024-05-26
Šviesiųjų lašišų ir kiršlių asortimentas
Lašišos ir kuojos yra ne tik skanios, bet ir maistingos žuvų rūšys, turinčios natūraliai naudingų medžiagų, įskaitant omega-3 riebalų rūgštis. Šioje variacijoje jos paruošiamos ne tik greitai, bet ir žaibiškai. Jos papildomos sojų padažu, kalendromis, salotų lapais ir alyvuogių aliejumi. Net patirties neturintys virėjai galės ją paruošti ir saugiai pasiųsti ant šventinio stalo.
Žingsnis 1
Žuvį supjaustykite nedideliais 1-2 cm gabalėliais. Dėkite ją į keptuvę ir kepkite apie 5 minutes.
Žingsnis 2
Paimkite tinkamą indą. Į jį sudėkite keta, lašišą, susmulkintas kalendras. Supilkite sojų padažą ir alyvuogių aliejų.
Kategorijos