Šviesiųjų lašišų ir kiršlių asortimentas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-26

Šviesiųjų lašišų ir kiršlių asortimentas

Lašišos ir kuojos yra ne tik skanios, bet ir maistingos žuvų rūšys, turinčios natūraliai naudingų medžiagų, įskaitant omega-3 riebalų rūgštis. Šioje variacijoje jos paruošiamos ne tik greitai, bet ir žaibiškai. Jos papildomos sojų padažu, kalendromis, salotų lapais ir alyvuogių aliejumi. Net patirties neturintys virėjai galės ją paruošti ir saugiai pasiųsti ant šventinio stalo.
Gaminimo laikas
110 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
163 kcal.
Baltymai
17 g
Riebalai
9 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.67/5 (3 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Šviesiųjų lašišų ir kiršlių asortimentas Žingsnis 1
Žuvį supjaustykite nedideliais 1-2 cm gabalėliais. Dėkite ją į keptuvę ir kepkite apie 5 minutes.

Žingsnis 2

Šviesiųjų lašišų ir kiršlių asortimentas Žingsnis 2
Paimkite tinkamą indą. Į jį sudėkite keta, lašišą, susmulkintas kalendras. Supilkite sojų padažą ir alyvuogių aliejų.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos