Svieste keptas ešerys su imbieru ir česnaku pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-22

Svieste keptas ešerys su imbieru ir česnaku

Ešeriai garsėja tuo, kad juos paprasta paruošti, juose yra nedaug kaulų, jie praktiškai neturi specifinio kvapo. Be to, daugelis jį mėgsta dėl sodraus, švelnaus skonio. Be to, keptą ešerį gana lengva paruošti namuose. Kepti jūros ešeriai svieste su imbieru ir česnaku būna sultingi ir kvapnūs. Galite pridėti bet kokių prieskonių pagal savo skonį ir paruošti mėgstamą garnyrą. Toks originalus ir išskirtinis patiekalas tikrai patiks jums ir visai jūsų šeimai.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
168 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
12 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.33/5 (3 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Svieste keptas ešerys su imbieru ir česnaku Žingsnis 1
Nuluptą imbierą supjaustykite šiaudeliais.

Žingsnis 2

Svieste keptas ešerys su imbieru ir česnaku Žingsnis 2
Įkaitintoje keptuvėje įkaitintame svieste su trupučiu imbiero apkepkite ešerius.

Žingsnis 3

Svieste keptas ešerys su imbieru ir česnaku Žingsnis 3
Apkepkite ešerį iš kitos pusės.

Žingsnis 4

Svieste keptas ešerys su imbieru ir česnaku Žingsnis 4
Paruoštą žuvį sudėkite į lėkštę ir papuoškite salotų lapais bei vyšniniais pomidorais. Mėgaukitės.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos