Publikavimo data: 2024-06-22
Svieste keptas ešerys su imbieru ir česnaku
Ešeriai garsėja tuo, kad juos paprasta paruošti, juose yra nedaug kaulų, jie praktiškai neturi specifinio kvapo. Be to, daugelis jį mėgsta dėl sodraus, švelnaus skonio. Be to, keptą ešerį gana lengva paruošti namuose. Kepti jūros ešeriai svieste su imbieru ir česnaku būna sultingi ir kvapnūs. Galite pridėti bet kokių prieskonių pagal savo skonį ir paruošti mėgstamą garnyrą. Toks originalus ir išskirtinis patiekalas tikrai patiks jums ir visai jūsų šeimai.
Žingsnis 1
Nuluptą imbierą supjaustykite šiaudeliais.
Žingsnis 2
Įkaitintoje keptuvėje įkaitintame svieste su trupučiu imbiero apkepkite ešerius.
Žingsnis 3
Apkepkite ešerį iš kitos pusės.
Žingsnis 4
Paruoštą žuvį sudėkite į lėkštę ir papuoškite salotų lapais bei vyšniniais pomidorais. Mėgaukitės.
Kategorijos