Sviesto keksiukas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-29

Sviesto keksiukas

Sviestinis keksas pasižymi lengvumu ir švelnumu. Svarbu tinkamai suplakti cukrų ir sviestą, kad tešla būtų tinkamos konsistencijos. Plakite tol, kol masė taps vientisa, oro ir baltos spalvos. Sviestinių keksiukų recepte taip pat naudojamas vanilinis cukrus, kad skonis būtų malonesnis. Jo galite įsigyti bet kurioje parduotuvėje. Svarbiausia, kad sviestas būtų šviežias, tada keksiukai tikrai patiks.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
333 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
16 g
Angliavandeniai
41 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, Glitimo turintys grūdai, Maisto priedai, Kiaušiniai
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.07/5 (14 bal.)

Žingsnis 1

Sviesto keksiukas Žingsnis 1
Pradėkite ruošti tešlą. Giliame dubenyje mikseriu išsukite sviestą, cukrų ir vanilę. Toliau plakant tešlą įmaišykite kiaušinius. Supilkite pieną ir išmaišykite.

Žingsnis 2

Sviesto keksiukas Žingsnis 2
Atskirai sumaišykite miltus ir kepimo miltelius, suberkite juos į tešlą ir gerai išmaišykite iki vientisos masės.

Žingsnis 3

Sviesto keksiukas Žingsnis 3
Supilkite tešlą į keksiukų formeles, užpildydami jas iki pusės. Kepkite 35-40 minučių. Atvėsinkite ir patiekite išimdami keksiukus iš formelių. Mėgaukitės!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
Formuoti kepiniai, desertai, konditerijos desertai, įspūdingas receptas, yra bendrų alergenų, pusryčiai, popietė, užkandis, užkandžiai, vyšnių sezonas, keksas, kalėdiniai desertai, receptų knyga, kiaušinių pusryčiai, vyšnių keksas, keksas su pienu, sviesto keksas

Kategorijos