Publikavimo data: 2024-03-29
Sviesto keksiukas
Sviestinis keksas pasižymi lengvumu ir švelnumu. Svarbu tinkamai suplakti cukrų ir sviestą, kad tešla būtų tinkamos konsistencijos. Plakite tol, kol masė taps vientisa, oro ir baltos spalvos. Sviestinių keksiukų recepte taip pat naudojamas vanilinis cukrus, kad skonis būtų malonesnis. Jo galite įsigyti bet kurioje parduotuvėje. Svarbiausia, kad sviestas būtų šviežias, tada keksiukai tikrai patiks.
Žingsnis 1
Pradėkite ruošti tešlą. Giliame dubenyje mikseriu išsukite sviestą, cukrų ir vanilę. Toliau plakant tešlą įmaišykite kiaušinius. Supilkite pieną ir išmaišykite.
Žingsnis 2
Atskirai sumaišykite miltus ir kepimo miltelius, suberkite juos į tešlą ir gerai išmaišykite iki vientisos masės.
Žingsnis 3
Supilkite tešlą į keksiukų formeles, užpildydami jas iki pusės. Kepkite 35-40 minučių. Atvėsinkite ir patiekite išimdami keksiukus iš formelių. Mėgaukitės!
Kategorijos