Šviežia kuoja su česnaku pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-10-14

Šviežia kuoja su česnaku

Bet kuri žuvis yra labai naudinga organizmui, tačiau Keta žuvyje yra tokių mikro ir makroelementų, kurie kelis kartus padidina vitaminų kiekį organizme. Be to, šios žuvies vartojimas stimuliuoja širdies ir kraujagyslių sistemą ir gerina regėjimą.
Gaminimo laikas
1460 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
138 kcal.
Baltymai
21 g
Riebalai
5 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.2/5 (15 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Šviežia kuoja su česnaku Žingsnis 1
Į gilią lėkštę įdėkite žuvies sluoksnį, tada sudėkite žirnelius, česnaką, maltus pipirus, česnako skilteles, lauro lapą ir pabarstykite petražolėmis. Tada vėl sluoksniuokite žuvį.

Žingsnis 2

Šviežia kuoja su česnaku Žingsnis 2
Šią seką pakartokite kelis kartus. Paruoštus žuvų sluoksnius sudėkite po presu, pavyzdžiui, po 3 litrų stiklainiu. Padėkite žuvį į šaldytuvą 24 valandoms.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos