Svogūnų confit su baltuoju vynu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-17

Svogūnų confit su baltuoju vynu

Svogūnų konfitas arba marmeladas - neįprastas pikantiškas užkandis, kuris taps jūsų stalo puošmena. Marmeladą galima patiekti kartu su duona, mėsos patiekalais ar sūriu. Labai neįprasto skonio įgauna įvairūs patiekalai, jei į juos įdedate confit. Jo galima dėti į picas, sumuštinius, mėsainius, taip pat patiekti su kepsniais. Confitur ruošiamas gana paprastai, o rezultatas - puikus restorano lygio užkandis.
Gaminimo laikas
85 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
128 kcal.
Baltymai
1 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
14 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (18 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Svogūnų confit su baltuoju vynu Žingsnis 1
Supjaustykite svogūnus plonais pusžiedžiais arba paprikomis.

Žingsnis 2

Svogūnų confit su baltuoju vynu Žingsnis 2
Čiobrelius, rozmariną ir lauro lapą suvyniokite į porą. Suriškite virvele.

Žingsnis 3

Svogūnų confit su baltuoju vynu Žingsnis 3
Storadugniame puode ištirpinkite sviestą. Sudėkite svogūną ir ant vidutinės ugnies kepkite, kol suminkštės ir taps auksinės spalvos.

Žingsnis 4

Svogūnų confit su baltuoju vynu Žingsnis 4
Svogūnus užpilkite baltuoju vynu. Suberkite cukrų, druską, juoduosius pipirus, porus ir žoleles. Sumažinkite kaitrą iki žemiausios ribos. Troškinkite svogūnus po dangčiu 40-50 minučių, retkarčiais pamaišydami.

Žingsnis 5

Svogūnų confit su baltuoju vynu Žingsnis 5
Išimkite porą ir žolelių ryšulėlį iš keptuvės. Atidarykite dangtį ir troškinkite svogūnų konfitą, kol išgaruos skystis, maždaug 10-15 minučių. Konditerija turi būti tiršta ir tamsiai auksinės spalvos.

Žingsnis 6

Svogūnų confit su baltuoju vynu Žingsnis 6
Atvėsinkite paruoštą konfitą ir sudėkite į stiklainį.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos