Svogūnų confit su balzaminiu actu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-17

Svogūnų confit su balzaminiu actu

Svogūnų užkandžiai yra vienas neįprastiausių užkandžių. Jis taip pat vadinamas svogūnų marmeladu. Savo išvaizda šis patiekalas primena uogienę, tačiau tai jokiu būdu nėra desertas. Tiršta saldi masė pasižymi nepaprastu svogūnų skoniu ir aromatu. Šį confit galima naudoti gaminant įvairius patiekalus arba tiesiog tepti ant duonos. Labai gerai confit dera su mėsos patiekalais ir daržovėmis. Šis užkandis tikrai nustebins jūsų svečius ir namiškius.
Gaminimo laikas
55 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
111 kcal.
Baltymai
1 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
16 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (13 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Svogūnų confit su balzaminiu actu Žingsnis 1
Raudonąjį svogūną supjaustykite plonais pusžiedžiais.

Žingsnis 2

Svogūnų confit su balzaminiu actu Žingsnis 2
Įkaitinkite augalinį aliejų puode arba gilioje keptuvėje. Sudėkite svogūnus ir kepkite ant silpnos ugnies 15-20 minučių, kol suminkštės ir taps permatomi. Svogūnus pasūdykite, pagardinkite pipirais ir išmaišykite.

Žingsnis 3

Svogūnų confit su balzaminiu actu Žingsnis 3
Supilkite cukrų, raudonąjį vyną, balzaminį actą ir džiovintus čiobrelius. Maišykite, kol cukrus ištirps.

Žingsnis 4

Svogūnų confit su balzaminiu actu Žingsnis 4
Dar 15-20 minučių troškinkite svogūnus ant silpnos ugnies. Per tą laiką mišinys turėtų sutirštėti ir sumažinti savo tūrį.

Žingsnis 5

Svogūnų confit su balzaminiu actu Žingsnis 5
Nukelkite virtus svogūnus nuo ugnies ir atvėsinkite. Atvėsęs mišinys turi būti panašus į tirštą uogienę.

Žingsnis 6

Svogūnų confit su balzaminiu actu Žingsnis 6
Perkelkite svogūnus į stiklainį. Atlikta. Laikykite svogūnų konfitą šaldytuve.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos