Svogūnų confit su saulėgrąžų aliejumi pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-17

Svogūnų confit su saulėgrąžų aliejumi

Svogūnų confit - tai iš svogūnų gaminama uogienė arba marmeladas. Toks neįprastas užkandis tikrai padarys įspūdį jūsų svečiams. Konfitą galima valgyti tiesiog su duona arba dėti į įvairius patiekalus. Šis užkandis puikiai dera su daržovėmis, sūriu ir mėsa. Svogūnų užpilo taip pat galima dėti į picą ar mėsainius. Toks priedas patiekalus padarys įdomesnius ir pikantiškesnius. Išbandykite!
Gaminimo laikas
45 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
169 kcal.
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
36 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.83/5 (30 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Svogūnų confit su saulėgrąžų aliejumi Žingsnis 1
Svogūnus supjaustykite plonais pusžiedžiais.

Žingsnis 2

Svogūnų confit su saulėgrąžų aliejumi Žingsnis 2
Įkaitinkite augalinį aliejų puode arba gilioje keptuvėje. Kepkite svogūnus 10 minučių, kol suminkštės ir taps auksinės spalvos.

Žingsnis 3

Svogūnų confit su saulėgrąžų aliejumi Žingsnis 3
Į svogūnus supilkite medų, vyno actą, cukrų ir žiupsnelį druskos. Maišydami troškinkite svogūnus ant silpnos ugnies 15-20 minučių.

Žingsnis 4

Svogūnų confit su saulėgrąžų aliejumi Žingsnis 4
Mišinys turi tapti vientisas ir sutirštėti. Nuimkite uogienę nuo ugnies ir atvėsinkite.

Žingsnis 5

Svogūnų confit su saulėgrąžų aliejumi Žingsnis 5
Perkelkite svogūnų konfitą į stiklainį. Atlikta. Konfitą laikykite šaldytuve.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos