Tailando stiliaus karštinė pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-24

Tailando stiliaus karštinė

Šis receptas atsirado atsitiktinai, bet mūsų šeimoje užėmė garbingą vietą. Turėjome menkės kepsnių ir labai mažai laisvo laiko. Nusprendėme improvizuoti ir viskas pavyko puikiai. Labai skanu.
Gaminimo laikas
80 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
69 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
1 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.74/5 (23 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Tailando stiliaus karštinė Žingsnis 1
Sumaišykite vandenį, grietinę, "Tom yum" pastą, druską ir paruoštus žuvies prieskonius. Sudėkite žuvį ant gilios kepimo skardos, užpilkite padažu ir palikite pusvalandį marinuotis. Žuvis turėtų būti įpusėjusi padažą.

Žingsnis 2

Tailando stiliaus karštinė Žingsnis 2
Marinuotą žuvį 30 minučių pašaukite į iki 180˚C įkaitintą orkaitę. Žuvies viršus iškeps, o apačia bus troškinama. Gaunamas įdomus, pikantiškas skonis ir minkšta, sultinga mėsa.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos