Publikavimo data: 2024-06-24
Tailando stiliaus karštinė
Šis receptas atsirado atsitiktinai, bet mūsų šeimoje užėmė garbingą vietą. Turėjome menkės kepsnių ir labai mažai laisvo laiko. Nusprendėme improvizuoti ir viskas pavyko puikiai. Labai skanu.
Žingsnis 1
Sumaišykite vandenį, grietinę, "Tom yum" pastą, druską ir paruoštus žuvies prieskonius. Sudėkite žuvį ant gilios kepimo skardos, užpilkite padažu ir palikite pusvalandį marinuotis. Žuvis turėtų būti įpusėjusi padažą.
Žingsnis 2
Marinuotą žuvį 30 minučių pašaukite į iki 180˚C įkaitintą orkaitę. Žuvies viršus iškeps, o apačia bus troškinama. Gaunamas įdomus, pikantiškas skonis ir minkšta, sultinga mėsa.
Kategorijos