Publikavimo data: 2024-06-15
Tailando stiliaus kepta lašiša
Lašišos ir apskritai bet kokios žuvies turėtų būti kiekvieno žmogaus mitybos racione. Žuvis yra pagrindinis fosforo, jodo, kalio, kalcio, fluoro, omega-3 ir omega-6 riebalų rūgščių šaltinis. Norint iškepti lašišą tailandietišku stiliumi, reikės imbiero. Imbiere yra labai daug mineralinių medžiagų ir eterinių aliejų, taip pat daug magnio, kuris greitina medžiagų apykaitą ir stabilizuoja nervų sistemą. Tailandietišku stiliumi kepta lašiša yra aštrus ir pikantiškas patiekalas, kuris tikrai taps jūsų mėgstamiausiu.
Žingsnis 1
Smulkiai supjaustykite aitriąją papriką, imbiero šaknį sutarkuokite tarka.
Žingsnis 2
Giliame dubenyje sumaišykite pipirus, imbierą, sezamo sėklas ir sojų padažą. Į marinatą sudėkite žuvį. Palikite šaldytuve 90 minučių.
Žingsnis 3
Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių pagal Celsijų. Kepkite žuvį 10-12 minučių.
Žingsnis 4
Patiekite lašišą su šviežiomis žolelėmis. Gero apetito!
Kategorijos