Tailando stiliaus kepta lašiša pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Tailando stiliaus kepta lašiša

Lašišos ir apskritai bet kokios žuvies turėtų būti kiekvieno žmogaus mitybos racione. Žuvis yra pagrindinis fosforo, jodo, kalio, kalcio, fluoro, omega-3 ir omega-6 riebalų rūgščių šaltinis. Norint iškepti lašišą tailandietišku stiliumi, reikės imbiero. Imbiere yra labai daug mineralinių medžiagų ir eterinių aliejų, taip pat daug magnio, kuris greitina medžiagų apykaitą ir stabilizuoja nervų sistemą. Tailandietišku stiliumi kepta lašiša yra aštrus ir pikantiškas patiekalas, kuris tikrai taps jūsų mėgstamiausiu.
Gaminimo laikas
120 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
143 kcal.
Baltymai
15 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 5/5
Reitingas: 3/5 (3 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Tailando stiliaus kepta lašiša Žingsnis 1
Smulkiai supjaustykite aitriąją papriką, imbiero šaknį sutarkuokite tarka.

Žingsnis 2

Tailando stiliaus kepta lašiša Žingsnis 2
Giliame dubenyje sumaišykite pipirus, imbierą, sezamo sėklas ir sojų padažą. Į marinatą sudėkite žuvį. Palikite šaldytuve 90 minučių.

Žingsnis 3

Tailando stiliaus kepta lašiša Žingsnis 3
Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių pagal Celsijų. Kepkite žuvį 10-12 minučių.

Žingsnis 4

Tailando stiliaus kepta lašiša Žingsnis 4
Patiekite lašišą su šviežiomis žolelėmis. Gero apetito!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos