Publikavimo data: 2025-08-20
Tatariškas "Vak belish" su malta jautiena
Lengvas mamos belyashi receptas.
Žingsnis 1
Dubenyje sumaišykite visus ingredientus, išskyrus miltus: ištirpintą sviestą, grietinę, pieną, žiupsnelį druskos. Palaipsniui suberkite miltus ir užminkykite minkštą elastingą tešlą.
Žingsnis 2
Nulupkite ir smulkiai supjaustykite bulves ir svogūnus. Įdėkite maltos jautienos, prieskonių, druskos ir pipirų pagal skonį.
Žingsnis 3
Iš tešlos suformuokite apskritimus ir pripildykite įdaro. Surinkite ir suklijuokite į apskritimą.
Žingsnis 4
Tai tarsi išprotėjęs koldūnas.
Žingsnis 5
Kepkite orkaitėje 50 minučių.
Žingsnis 6
Likus 10 minučių iki kepimo aptepkite kiaušinio tryniu. Gero apetito!
Kategorijos