Tatariškas "Vak belish" su malta jautiena pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Tatariškas "Vak belish" su malta jautiena

Lengvas mamos belyashi receptas.
Gaminimo laikas
100 min.
Laikas virtuvėje
100 min.
Kalorijos
197 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
22 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.27/5 (11 bal.)

Žingsnis 1

Tatariškas "Vak belish" su malta jautiena Žingsnis 1
Dubenyje sumaišykite visus ingredientus, išskyrus miltus: ištirpintą sviestą, grietinę, pieną, žiupsnelį druskos. Palaipsniui suberkite miltus ir užminkykite minkštą elastingą tešlą.

Žingsnis 2

Tatariškas "Vak belish" su malta jautiena Žingsnis 2
Nulupkite ir smulkiai supjaustykite bulves ir svogūnus. Įdėkite maltos jautienos, prieskonių, druskos ir pipirų pagal skonį.

Žingsnis 3

Tatariškas "Vak belish" su malta jautiena Žingsnis 3
Iš tešlos suformuokite apskritimus ir pripildykite įdaro. Surinkite ir suklijuokite į apskritimą.

Žingsnis 4

Tatariškas "Vak belish" su malta jautiena Žingsnis 4
Tai tarsi išprotėjęs koldūnas.

Žingsnis 5

Tatariškas "Vak belish" su malta jautiena Žingsnis 5
Kepkite orkaitėje 50 minučių.

Žingsnis 6

Tatariškas "Vak belish" su malta jautiena Žingsnis 6
Likus 10 minučių iki kepimo aptepkite kiaušinio tryniu. Gero apetito!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
konditerijos gaminiai, mėsos pyragas, įspūdingas receptas, paprastai, yra bendrų alergenų., užkandis, pyragai, sotūs pyragai, belyashi, namų receptai, receptų knyga, kiaušinių pyragaičiai, kiaušinių tešla, sausų mielių paplotėliai

Kategorijos