Tešloje kepta žuvis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-16

Tešloje kepta žuvis

Žuvies pyragai - tai rusų ir slavų virtuvės patiekalas, gaminamas jau daugelį šimtmečių. Jie būdingi ne tik gražia išvaizda, bet ir skoniu bei naudingumu. Šiuolaikinės technologijos sugebėjo visiškai supaprastinti tokių kepinių ruošimą, tačiau nuo šio patiekalo nenutolsta. Pavyzdžiui, šiame recepte tokia žuvis ruošiama iš supakuotos sluoksniuotos tešlos, viduje yra paruošta žuvies filė, todėl tam sugaištama ne tiek daug laiko.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
216 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
12 g
Angliavandeniai
12 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.1/5 (10 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Tešloje kepta žuvis Žingsnis 1
Žuvį įtrinkite druska ir prieskoniais ir apšlakstykite citrinos sultimis. Palikite marinuotis 20-30 minučių. Sumaišykite varškę su smulkintomis žolelėmis.

Žingsnis 2

Tešloje kepta žuvis Žingsnis 2
Padalykite tešlą į 4 dalis. Ant vienos dalies dėkite marinuotą žuvies filė, o ant kitos tolygiai paskirstykite varškės masę. Ant viršaus uždėkite antrąją tešlos dalį ir šakute užspauskite kraštus. Paruoštus produktus perkelkite į kepimo skardą.

Žingsnis 3

Tešloje kepta žuvis Žingsnis 3
Tešlos viršuje peiliu padarykite kelis įpjovimus, kad išeitų garai, aptepkite kiaušinio tryniu ir, jei norite, pabarstykite sezamo sėklomis. Kepkite 180 laipsnių orkaitėje, kol paruduos.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos