Publikavimo data: 2024-06-23
Tigrinių krevečių skrebučiai
Tostai su tigrinėmis krevetėmis - tikra bet kurio stalo puošmena. Šis patiekalas puikiai tinka vakarienei dėl mažo krevečių kaloringumo. Skrebučiai taps neįprastu užkandžiu prie šampano, baltojo vyno ir kitų lengvų gėrimų. Krevetės skanios ir be kitų ingredientų. Tačiau kartu su avokadais ir alyvuogėmis jos įgauna naujų malonių gastronominių atspalvių.
Žingsnis 1
Paruoškite įdarą. Keptuvę patepkite aliejumi, įkaitinkite, sudėkite krevetes ir kelias minutes apkepkite jas iš abiejų pusių. Avokadą kartu su česnaku sudėkite į trintuvą ir sumaišykite, kol sutrinsite. Sudėkite varškę, citrinos sultis, pipirus ir druską. Viską gerai išmaišykite.
Žingsnis 2
Sudėkite skrebučius. Duonos riekes perpjaukite per pusę. Apdžiovinkite jas ant sausos keptuvės arba paskrudinkite skrudintuvėje. Ant duonos užtepkite avokadų mišinio. Ant viršaus sudėkite krevetes.
Kategorijos