Tilapija, kepta su basmati ryžiais ir daržovėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-26

Tilapija, kepta su basmati ryžiais ir daržovėmis

Sotus tilapijų, ryžių ir daržovių patiekalas, pasižymintis sodriu skoniu ir sultinga tekstūra, pravers ne tik jaukiai šeimos vakarienei. Jo nebus gėda patiekti ir draugams. Jis sužavės ne tik savo skoniu ir tekstūra, bet ir neįprastu pateikimu folijos vokeliuose. Naudojant šią gaminimo techniką vokelyje išlieka ne tik visi skoniai, bet ir vitaminai bei mineralai, kurių gausu žuvyje, ryžiuose ir daržovėse.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
110 kcal.
Baltymai
14 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.86/5 (14 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Tilapija, kepta su basmati ryžiais ir daržovėmis Žingsnis 1
Ryžius virkite dviejuose puodeliuose vandens - 10 minučių. Įtrinkite žuvį druska ir prieskoniais. Pomidorus supjaustykite plonais žiedais, o svogūnus - pusžiedžiais. Sutarkuokite sūrį.

Žingsnis 2

Tilapija, kepta su basmati ryžiais ir daržovėmis Žingsnis 2
Paruoškite tokio dydžio foliją, kad iš jos būtų galima suformuoti vokus. Folijos vidurį patepkite aliejumi ir įdėkite kelis šaukštus ryžių.

Žingsnis 3

Tilapija, kepta su basmati ryžiais ir daržovėmis Žingsnis 3
Sudėkite filė ant ryžių, ant viršaus išdėliokite pomidorų griežinėlius, tada svogūnus. Tada uždėkite saują sūrio.

Žingsnis 4

Tilapija, kepta su basmati ryžiais ir daržovėmis Žingsnis 4
Suvyniokite viską į vokus ir siųskite kepti. Laikykite orkaitėje 30 minučių 200 laipsnių Celsijaus temperatūroje.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos