Publikavimo data: 2024-05-26
Tilapija, kepta su basmati ryžiais ir daržovėmis
Sotus tilapijų, ryžių ir daržovių patiekalas, pasižymintis sodriu skoniu ir sultinga tekstūra, pravers ne tik jaukiai šeimos vakarienei. Jo nebus gėda patiekti ir draugams. Jis sužavės ne tik savo skoniu ir tekstūra, bet ir neįprastu pateikimu folijos vokeliuose. Naudojant šią gaminimo techniką vokelyje išlieka ne tik visi skoniai, bet ir vitaminai bei mineralai, kurių gausu žuvyje, ryžiuose ir daržovėse.
Žingsnis 1
Ryžius virkite dviejuose puodeliuose vandens - 10 minučių. Įtrinkite žuvį druska ir prieskoniais. Pomidorus supjaustykite plonais žiedais, o svogūnus - pusžiedžiais. Sutarkuokite sūrį.
Žingsnis 2
Paruoškite tokio dydžio foliją, kad iš jos būtų galima suformuoti vokus. Folijos vidurį patepkite aliejumi ir įdėkite kelis šaukštus ryžių.
Žingsnis 3
Sudėkite filė ant ryžių, ant viršaus išdėliokite pomidorų griežinėlius, tada svogūnus. Tada uždėkite saują sūrio.
Žingsnis 4
Suvyniokite viską į vokus ir siųskite kepti. Laikykite orkaitėje 30 minučių 200 laipsnių Celsijaus temperatūroje.
Kategorijos