Publikavimo data: 2025-08-17
Tilapija po sūrio sluoksniu
Šis patiekalas yra vienas iš mano mėgstamiausių, jį labai lengva paruošti. Žuvis būna minkšta ir labai skani.
Žingsnis 1
Tilapijos filė pasūdykite, papipirinkite ir apšlakstykite alyvuogių aliejumi.
Žingsnis 2
Išklokite jį ant folijos.
Žingsnis 3
Susmulkinkite svogūnus.
Žingsnis 4
Ant žuvies viršaus sudėkite svogūnus ir pašaukite į 150 laipsnių temperatūros orkaitę 10-15 minučių.
Žingsnis 5
Supjaustykite vyšnias.
Žingsnis 6
Sūrį sutarkuokite stambia tarka ir į jį suberkite žalumynus.
Žingsnis 7
Ištraukite žuvį iš orkaitės ir apibarstykite sūriu.
Žingsnis 8
Ant sūrio sluoksniuokite vyšnias ir 10-15 minučių pašaukite į orkaitę.
Žingsnis 9
Išimkite iš orkaitės ir leiskite šiek tiek atvėsti.
Kategorijos