Tilapija po sūrio sluoksniu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Tilapija po sūrio sluoksniu

Šis patiekalas yra vienas iš mano mėgstamiausių, jį labai lengva paruošti. Žuvis būna minkšta ir labai skani.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
60 min.
Kalorijos
99 kcal.
Baltymai
16 g
Riebalai
2 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.13/5 (15 bal.)

Žingsnis 1

Tilapija po sūrio sluoksniu Žingsnis 1
Tilapijos filė pasūdykite, papipirinkite ir apšlakstykite alyvuogių aliejumi.

Žingsnis 2

Tilapija po sūrio sluoksniu Žingsnis 2
Išklokite jį ant folijos.

Žingsnis 3

Tilapija po sūrio sluoksniu Žingsnis 3
Susmulkinkite svogūnus.

Žingsnis 4

Tilapija po sūrio sluoksniu Žingsnis 4
Ant žuvies viršaus sudėkite svogūnus ir pašaukite į 150 laipsnių temperatūros orkaitę 10-15 minučių.

Žingsnis 5

Tilapija po sūrio sluoksniu Žingsnis 5
Supjaustykite vyšnias.

Žingsnis 6

Tilapija po sūrio sluoksniu Žingsnis 6
Sūrį sutarkuokite stambia tarka ir į jį suberkite žalumynus.

Žingsnis 7

Tilapija po sūrio sluoksniu Žingsnis 7
Ištraukite žuvį iš orkaitės ir apibarstykite sūriu.

Žingsnis 8

Tilapija po sūrio sluoksniu Žingsnis 8
Ant sūrio sluoksniuokite vyšnias ir 10-15 minučių pašaukite į orkaitę.

Žingsnis 9

Tilapija po sūrio sluoksniu Žingsnis 9
Išimkite iš orkaitės ir leiskite šiek tiek atvėsti.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, turi bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, pupelių sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos