Publikavimo data: 2024-06-15
Tilapijų tešla
Tai nuostabus žuvies patiekalas pagal tradicinį rusų receptą. Pavadinimas chnoye kilęs iš žodžio "kūnas", nes gaminant patiekalą naudojama filė. Jį labai lengva paruošti. Skonis būna išraiškingas ir subtilaus skonio.
Žingsnis 1
Į maltą mėsą įmaišykite prieskonius, vieną kiaušinį, citrinos sultis ir piene išmirkytą duoną. Pakepinkite svogūną ir sumaišykite su virtu smulkintu kiaušiniu.
Žingsnis 2
Ant maistinės plėvelės sudėkite maltą mėsą ir suplokite į "plokštainį", ant vienos pusės dėkite įdarą. Iš kotleto suformuokite pusmėnulio formą.
Žingsnis 3
Įmerkite į plaktą kiaušinį ir apvoliokite džiūvėsėliuose. Kepkite įkaitintame aliejuje, kol taps auksinės spalvos.
Kategorijos