Tilapijų tešla pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Tilapijų tešla

Tai nuostabus žuvies patiekalas pagal tradicinį rusų receptą. Pavadinimas chnoye kilęs iš žodžio "kūnas", nes gaminant patiekalą naudojama filė. Jį labai lengva paruošti. Skonis būna išraiškingas ir subtilaus skonio.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
60 min.
Kalorijos
110 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.82/5 (34 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Tilapijų tešla Žingsnis 1
Į maltą mėsą įmaišykite prieskonius, vieną kiaušinį, citrinos sultis ir piene išmirkytą duoną. Pakepinkite svogūną ir sumaišykite su virtu smulkintu kiaušiniu.

Žingsnis 2

Tilapijų tešla Žingsnis 2
Ant maistinės plėvelės sudėkite maltą mėsą ir suplokite į "plokštainį", ant vienos pusės dėkite įdarą. Iš kotleto suformuokite pusmėnulio formą.

Žingsnis 3

Tilapijų tešla Žingsnis 3
Įmerkite į plaktą kiaušinį ir apvoliokite džiūvėsėliuose. Kepkite įkaitintame aliejuje, kol taps auksinės spalvos.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos