Publikavimo data: 2024-06-15
Tingi avižinė košė su bananais
Greiti pusryčiai tiems, kurie mėgsta avižinius dribsnius, bet nemėgsta jų "saugoti" prie viryklės, kad neišbėgtų. Ši avižinė košė tingi, nes jos nereikia virti. Užtenka vakare įmesti visus ingredientus į maišytuvą ir paspausti mygtuką. Masę dedame į šaldytuvą, o ryte džiaugiamės maistingais vaisių ir avižinių dribsnių pusryčiais. Šią košę taip pat galite pasiimti su savimi į biurą ar mokyklą.
Žingsnis 1
Kokosų grietinėlę, migdolų pieną, citrinos sultis, citrinos žievelę ir bananą sumaišykite trintuvu iki vientisos masės. Įmaišykite avižinius dribsnius ir būsimą košę supilkite į dėžutę ar stiklainį su dangteliu, kad būtų patogu transportuoti. Palikite košę per naktį šaldytuve.
Žingsnis 2
Padažui visus ingredientus suplakite mikseriu.
Žingsnis 3
Ryte ant košės viršaus užberkite šviežių uogų arba uogų padažo, įberkite bet kokių pabarstukų (pralinijų / granolos / sausainių) ir galite ją pasiimti į biurą ar mokyklą.
Kategorijos