Šį receptą įvertins šeimininkės, kurios nemėgsta stovėti prie viryklės. Toks pyragas su pikantišku įdaru sukels sensaciją jūsų namuose. O jo paruošimo paprastumas ir greitis nepaliks abejingos nė vienos šeimininkės.
Žingsnis 1
Atsimatuokite 100 mililitrų vandens ir įpilkite 1 valgomąjį šaukštą krakmolo. Labai gerai išmaišykite, kad įdare neliktų gumuliukų. Tam labai patogu naudoti kapučinatorių.
Žingsnis 2
Į puode esančias vyšnias supilkite krakmolo vandenį ir 2 šaukštus cukraus. Maišydami virkite, kol sutirštės.
Žingsnis 3
Dabar paruoškite grietinėlę. Pieną, cukrų, miltus ir kiaušinio trynį supilkite į aliuminio puodą. Viską gerai išmaišykite plaktuvu ir pastatykite ant silpnos ugnies.
Žingsnis 4
Labai svarbu, kad kremo virimo metu kaitlentė nebūtų nukelta nuo kaitlentės nė minutei. Grietinėlę virkite, kol pasirodys pirmieji virimo burbuliukai, ir nedelsdami išjunkite kaitlentę. Per tą laiką pajusite, kad grietinėlė gražiai tirštėja. Dėl nuolatinio maišymo joje nebus gumulėlių ir ji nesudegs.
Žingsnis 5
Leiskite kremui visiškai atvėsti. Jis bus tokios konsistencijos.
Žingsnis 6
Kai grietinėlė atvės, mikseriu suplakite sviestą.
Žingsnis 7
Palaipsniui supilkite grietinėlę į sviestą ir plakite, kol gerai išmaišysite.
Žingsnis 8
Galutinis rezultatas bus pats skaniausias, tirštas ir guodžiantis kremas.
Žingsnis 9
Paimkite lėkštę, kurioje stovės pyragas. Įdėkite kremo, vyšnių įdarą. Į lėkštę dėkite 1 valgomąjį šaukštą kremo ir ant viršaus uždėkite pirmąją plutą. Būtina, kad tortas tvirtai laikytųsi ir nesibraižytų ant lėkštės, taip bus daug patogiau surinkti tortą. Plutą storai aptepkite kremu.
Žingsnis 10
Beje, 1 pyragą reikia įdėti į maišelį ir sutrinti rankomis. Šių trupinių reikės pyragui apibarstyti.
Žingsnis 11
Sudėkite visą tortą, kiekvieną pyragą patepdami kremu. Nesugadinkite kremo, tepkite jį storai. Ant antrojo torto viršaus uždėkite vyšnių įdarą.
Žingsnis 12
Tęskite torto surinkimą. Pabaigoje tortą iš visų pusių papuoškite pabarstukais.