Publikavimo data: 2024-09-14
Tinginio Rafaello pyragas.
Labai paprasta paruošti, bet toks aromatingas ir švelnus pyragas. Visiems kokosinių saldainių ir naminių desertų mėgėjams nuoširdžiai rekomenduoju pabandyti šį pyragą pasigaminti patiems.
Žingsnis 1
Kiaušinius plakite su cukrumi, kol taps šviesūs ir purūs. Suberkite miltus ir kepimo miltelius ir išmaišykite. Supilkite tešlą į kepimo formą (aš naudojau 20 cm skersmens). Kepkite 45-50 minučių 180 laipsnių temperatūroje, kol visiškai iškeps.
Žingsnis 2
Leiskite biskvitui atvėsti, tada perpjaukite jį išilgai į 3 dalis.
Žingsnis 3
Kremui išplakite grietinėlę, sudėkite grietinėlės sūrį, kondensuotą pieną, kokosų drožles ir išmaišykite.
Žingsnis 4
Pyragėlius pamirkykite sirupe arba likeryje. Kiekvieną pyragą aptepkite kremu. Pirmąjį pyragą apibarstykite smulkintais migdolais. Ant antrojo pyrago uždėkite saldainių puseles (kelias pasilikite papuošimui).
Žingsnis 5
Sudėtą tortą išklokite kremu. Šonus pabarstykite kokoso drožlėmis. Papuoškite tortą likusiu kremu, perimetru padarydami rožes, ir konditeriniais pabarstukais. Į vidurį sudėkite kokosų saldainius.
Kategorijos