Publikavimo data: 2025-08-18
Tingus bulvių troškinys su alyvuogėmis
Visiškas karštas patiekalas. Tinka ir pietums, ir vakarienei.
Žingsnis 1
Nulupkite svogūnus ir supjaustykite juos smulkiais kubeliais.
Žingsnis 2
Įkaitinkite keptuvę su aliejumi ir 2 minutes pakepinkite svogūną. Tada sudėkite maltą mėsą ir kepkite dar 2-3 minutes. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais.
Žingsnis 3
Nulupkite bulves, perpjaukite per pusę ir išimkite bulvės vidurį, kad liktų vietos įdarui.
Žingsnis 4
Alyvuoges supjaustykite pusžiedžiais arba žiedais.
Žingsnis 5
Aptepkite bulves majonezu, pagal skonį įberkite druskos ir pipirų. Į bulves sudėkite įdarą. Suvyniokite bulves į foliją ir kepkite 30 minučių.
Žingsnis 6
Sūrį sutarkuokite smulkia tarka. Išimkite bulves iš orkaitės, nuimkite foliją, apibarstykite bulves sūriu ir įdėkite atgal į orkaitę 5 minutėms, kad sūris išsilydytų ir susidarytų sūrio plutelė.
Kategorijos