Publikavimo data: 2024-03-23
"Tingus medaus pyragas.
Norite pasimėgauti desertu, bet nenorite sugaišti daug laiko? Tinginys "Medovik" bus paruoštas per 30 minučių. Švelnūs purūs meduoliniai pyragėliai ir neįtikėtinai skanus medaus kremas. Šeštadienio vakaras nusipelno tokio deserto. Tingus meduolinis pyragas patiks visiems jūsų šeimos nariams.
Žingsnis 1
Pastatykite puodą ant ugnies. Sumaišykite cukrų, medų ir sviestą. Užvirinkite.
Žingsnis 2
Kai tik užvirs, iš karto įberkite sodos. Kruopščiai išmaišykite. Nuimkite nuo ugnies.
Žingsnis 3
Nuolat maišydami po vieną įmuškite kiaušinius.
Žingsnis 4
Taip pat nuolat maišydami suberkite miltus. Tešla turi būti pusiau skysta.
Žingsnis 5
Kepimo skardą išklokite pergamentiniu popieriumi. Tešlą paskleiskite ant kepimo skardos.
Žingsnis 6
Dėkite tešlą į įkaitintą orkaitę 10-12 minučių.
Žingsnis 7
Kol tešla kepa, grietinę ir cukrų suplakite mikseriu.
Žingsnis 8
Paruoštą pyragą supjaustykite vienodais kvadratėliais.
Žingsnis 9
Rankomis sulaužykite pyragą į didelius nelygius gabalėlius.
Žingsnis 10
Sumaišykite gabalėlius su grietinėle.
Žingsnis 11
Uždėkite kitą sluoksnį sulaužytų pyragaičių ir grietinės. Sutrupinkite gabalėlį pyrago ir pabarstykite ant viršaus. Įdėkite šokolado užpilo.
Kategorijos