"Tingus medaus pyragas. pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-23

"Tingus medaus pyragas.

Norite pasimėgauti desertu, bet nenorite sugaišti daug laiko? Tinginys "Medovik" bus paruoštas per 30 minučių. Švelnūs purūs meduoliniai pyragėliai ir neįtikėtinai skanus medaus kremas. Šeštadienio vakaras nusipelno tokio deserto. Tingus meduolinis pyragas patiks visiems jūsų šeimos nariams.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
332 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
15 g
Angliavandeniai
44 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, Glitimo turintys grūdai, Maisto priedai, Kiaušiniai
Sunkumas: 4/5
Reitingas: 3.95/5 (21 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

"Tingus medaus pyragas. Žingsnis 1
Pastatykite puodą ant ugnies. Sumaišykite cukrų, medų ir sviestą. Užvirinkite.

Žingsnis 2

"Tingus medaus pyragas. Žingsnis 2
Kai tik užvirs, iš karto įberkite sodos. Kruopščiai išmaišykite. Nuimkite nuo ugnies.

Žingsnis 3

"Tingus medaus pyragas. Žingsnis 3
Nuolat maišydami po vieną įmuškite kiaušinius.

Žingsnis 4

"Tingus medaus pyragas. Žingsnis 4
Taip pat nuolat maišydami suberkite miltus. Tešla turi būti pusiau skysta.

Žingsnis 5

"Tingus medaus pyragas. Žingsnis 5
Kepimo skardą išklokite pergamentiniu popieriumi. Tešlą paskleiskite ant kepimo skardos.

Žingsnis 6

"Tingus medaus pyragas. Žingsnis 6
Dėkite tešlą į įkaitintą orkaitę 10-12 minučių.

Žingsnis 7

"Tingus medaus pyragas. Žingsnis 7
Kol tešla kepa, grietinę ir cukrų suplakite mikseriu.

Žingsnis 8

"Tingus medaus pyragas. Žingsnis 8
Paruoštą pyragą supjaustykite vienodais kvadratėliais.

Žingsnis 9

"Tingus medaus pyragas. Žingsnis 9
Rankomis sulaužykite pyragą į didelius nelygius gabalėlius.

Žingsnis 10

"Tingus medaus pyragas. Žingsnis 10
Sumaišykite gabalėlius su grietinėle.

Žingsnis 11

"Tingus medaus pyragas. Žingsnis 11
Uždėkite kitą sluoksnį sulaužytų pyragaičių ir grietinės. Sutrupinkite gabalėlį pyrago ir pabarstykite ant viršaus. Įdėkite šokolado užpilo.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos