Tingus Napoleono pyragas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Tingus Napoleono pyragas

Lengviausias ir greičiausiai pagaminamas receptas. Mano šeimai šis pyragas taip pat greičiausiai dingo nuo stalo.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
298 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
18 g
Angliavandeniai
28 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.03/5 (38 bal.)

Žingsnis 1

Atšildykite sluoksniuotą tešlą. Visus 4 sluoksnius 20 minučių pašaukite į iki 210 °C įkaitintą orkaitę. Tešla turi paruduoti, bet ne paruduoti.

Žingsnis 2

Tingus Napoleono pyragas Žingsnis 2
Kai apkeps, išimkite 4 sluoksnius ir kiekvieną padalykite į 3-4 sluoksnius. Vieną iš 4 sluoksnių susmulkinkite ir dar 10-15 min. pašaukite į orkaitę. Jis bus naudojamas pyragui apibarstyti ir papuošti.

Žingsnis 3

Tingus Napoleono pyragas Žingsnis 3
Kol tešla aušta, paruoškite kremą. Išplakite šaltą grietinėlę (kartais ją net įdedu į šaldiklį maždaug 10 minučių, kad greičiau išplaktų) iki tirštos masės ir palaipsniui supilkite sutirštintą pieną.

Žingsnis 4

Kai tortai atvės, patepkite juos kremu ir sumontuokite tortą. Negailėkite kremo, būtinai gausiai ištepkite kiekvieną sluoksnį. Tada tortą apibarstykite torto trupiniais ir palikite bent porai valandų (geriausia palikti šaldytuve per naktį).

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
desertai, šalti desertai, paprasta, yra bendrų alergenų, pyragai, Naujųjų metų desertai, receptas su vaizdo įrašu, receptų knyga, pyragai su varške, desertai su varške, desertai su grietine

Kategorijos