Publikavimo data: 2025-08-18
Tingus Napoleono pyragas
Lengviausias ir greičiausiai pagaminamas receptas. Mano šeimai šis pyragas taip pat greičiausiai dingo nuo stalo.
Žingsnis 1
Atšildykite sluoksniuotą tešlą. Visus 4 sluoksnius 20 minučių pašaukite į iki 210 °C įkaitintą orkaitę. Tešla turi paruduoti, bet ne paruduoti.
Žingsnis 2
Kai apkeps, išimkite 4 sluoksnius ir kiekvieną padalykite į 3-4 sluoksnius. Vieną iš 4 sluoksnių susmulkinkite ir dar 10-15 min. pašaukite į orkaitę. Jis bus naudojamas pyragui apibarstyti ir papuošti.
Žingsnis 3
Kol tešla aušta, paruoškite kremą. Išplakite šaltą grietinėlę (kartais ją net įdedu į šaldiklį maždaug 10 minučių, kad greičiau išplaktų) iki tirštos masės ir palaipsniui supilkite sutirštintą pieną.
Žingsnis 4
Kai tortai atvės, patepkite juos kremu ir sumontuokite tortą. Negailėkite kremo, būtinai gausiai ištepkite kiekvieną sluoksnį. Tada tortą apibarstykite torto trupiniais ir palikite bent porai valandų (geriausia palikti šaldytuve per naktį).
Kategorijos