Tingus obuolių pitos štrudelis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Tingus obuolių pitos štrudelis

Labai skanus ir greitai paruošiamas desertas.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
84 kcal.
Baltymai
1 g
Angliavandeniai
23 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.1/5 (20 bal.)

Žingsnis 1

Tingus obuolių pitos štrudelis Žingsnis 1
Ištepkite plokščią pitą ir vieną pusę lengvai patepkite saulėgrąžų aliejumi.

Žingsnis 2

Tingus obuolių pitos štrudelis Žingsnis 2
Obuolius nulupkite, sutarkuokite stambia tarka.

Žingsnis 3

Tingus obuolių pitos štrudelis Žingsnis 3
Obuolius išdėliokite 1 cm sluoksniu, 1,5 cm atstumu vienas nuo kito. Kiekvieną sviestu pateptos pitos pusę pabarstykite cukrumi ir cinamonu (pagal skonį).

Žingsnis 4

Tingus obuolių pitos štrudelis Žingsnis 4
Suvyniokite pitą su obuoliais.

Žingsnis 5

Tingus obuolių pitos štrudelis Žingsnis 5
Gautą štrudelį supjaustykite į 5 dalis, sudėkite ant miltais pabarstytos kepimo skardos.

Žingsnis 6

Tingus obuolių pitos štrudelis Žingsnis 6
Patepkite štrudelį kiaušinio tryniu ir 15 minučių pašaukite į 180 laipsnių įkaitintą orkaitę.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
kepimas, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, medaus sezonas, riešutų sezonas, obuolių sezonas, štrudelis, Naujieji metai visame pasaulyje, receptų knyga, obuolių štrudelis, kepimas su obuoliais, sluoksniuotos tešlos štrudelis, kepimas su vaisiais

Kategorijos