Publikavimo data: 2025-08-20
Tingus obuolių pitos štrudelis
Labai skanus ir greitai paruošiamas desertas.
Žingsnis 1
Ištepkite plokščią pitą ir vieną pusę lengvai patepkite saulėgrąžų aliejumi.
Žingsnis 2
Obuolius nulupkite, sutarkuokite stambia tarka.
Žingsnis 3
Obuolius išdėliokite 1 cm sluoksniu, 1,5 cm atstumu vienas nuo kito. Kiekvieną sviestu pateptos pitos pusę pabarstykite cukrumi ir cinamonu (pagal skonį).
Žingsnis 4
Suvyniokite pitą su obuoliais.
Žingsnis 5
Gautą štrudelį supjaustykite į 5 dalis, sudėkite ant miltais pabarstytos kepimo skardos.
Žingsnis 6
Patepkite štrudelį kiaušinio tryniu ir 15 minučių pašaukite į 180 laipsnių įkaitintą orkaitę.
Kategorijos