Tingus sraigių pyragas. pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-24

Tingus sraigių pyragas.

Labai skanus sluoksniuotos tešlos pyragas. Puikiai tinka, jei sulaukiate netikėtų svečių.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
310 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
21 g
Angliavandeniai
23 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.94/5 (18 bal.)

Žingsnis 1

Tingus sraigių pyragas. Žingsnis 1
Atšildykite tešlą, sutarkuokite sūrį, dešrą supjaustykite mažais kubeliais. Tešlą, šiek tiek pabarstytą miltais, iškočiokite plonu (maždaug 2 mm storio) sluoksniu. Supjaustykite maždaug vienodo pločio juostelėmis.

Žingsnis 2

Tingus sraigių pyragas. Žingsnis 2
Ant tešlos juostelės vidurio užpilkite sūrio, ant viršaus uždėkite dešros ir žolelių (aš naudojau krapus). Gerai užspauskite kraštus.

Žingsnis 3

Tingus sraigių pyragas. Žingsnis 3
Kepimo skardą patepkite trupučiu aliejaus ir spiralės forma išdėliokite "rankoves". Taip pat suspauskite likusius lakštus ir tęskite spirale. Įmuškite kiaušinį, aptepkite pyrago viršų ir pabarstykite sezamo sėklomis. Pašaukite į iki 200 °C įkaitintą orkaitę, kol paruduos.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
miltų antrieji patiekalai, kepta orkaitėje ant kepimo skardos, kepimas, paprasta, yra bendrų alergenų, moliūgų sezonas, pyragai, saldūs pyragai, receptas su vaizdo įrašu, moliūgų festivalis, receptų knyga, moliūgų pyragai, moliūgų pyragai, moliūgų kepimas, pyragai su moliūgais, pyragai su citrina, pyragai su kiaušiniu, kepimas su kiaušiniu, pyragai su sviestu, kepimas su vaisiais

Kategorijos