Publikavimo data: 2024-06-24
Tingus sraigių pyragas.
Labai skanus sluoksniuotos tešlos pyragas. Puikiai tinka, jei sulaukiate netikėtų svečių.
Žingsnis 1
Atšildykite tešlą, sutarkuokite sūrį, dešrą supjaustykite mažais kubeliais. Tešlą, šiek tiek pabarstytą miltais, iškočiokite plonu (maždaug 2 mm storio) sluoksniu. Supjaustykite maždaug vienodo pločio juostelėmis.
Žingsnis 2
Ant tešlos juostelės vidurio užpilkite sūrio, ant viršaus uždėkite dešros ir žolelių (aš naudojau krapus). Gerai užspauskite kraštus.
Žingsnis 3
Kepimo skardą patepkite trupučiu aliejaus ir spiralės forma išdėliokite "rankoves". Taip pat suspauskite likusius lakštus ir tęskite spirale. Įmuškite kiaušinį, aptepkite pyrago viršų ir pabarstykite sezamo sėklomis. Pašaukite į iki 200 °C įkaitintą orkaitę, kol paruduos.
Kategorijos