Tingus sraigių pyragas. pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-24

Tingus sraigių pyragas.

Labai skanus sluoksniuotos tešlos pyragas. Puikiai tinka, jei sulaukiate netikėtų svečių.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
310 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
21 g
Angliavandeniai
23 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.94/5 (18 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Tingus sraigių pyragas. Žingsnis 1
Atšildykite tešlą, sutarkuokite sūrį, dešrą supjaustykite mažais kubeliais. Tešlą, šiek tiek pabarstytą miltais, iškočiokite plonu (maždaug 2 mm storio) sluoksniu. Supjaustykite maždaug vienodo pločio juostelėmis.

Žingsnis 2

Tingus sraigių pyragas. Žingsnis 2
Ant tešlos juostelės vidurio užpilkite sūrio, ant viršaus uždėkite dešros ir žolelių (aš naudojau krapus). Gerai užspauskite kraštus.

Žingsnis 3

Tingus sraigių pyragas. Žingsnis 3
Kepimo skardą patepkite trupučiu aliejaus ir spiralės forma išdėliokite "rankoves". Taip pat suspauskite likusius lakštus ir tęskite spirale. Įmuškite kiaušinį, aptepkite pyrago viršų ir pabarstykite sezamo sėklomis. Pašaukite į iki 200 °C įkaitintą orkaitę, kol paruduos.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos