Publikavimo data: 2025-08-17
Tiramisu keksiukai
Visi žino garsųjį itališką desertą tiramisu. Jį taip pamėgo daugybė žmonių, kad šiandien tapo populiaru gaminti keksiukus ir kitus desertus su itališko skanėsto skoniu. Nepaisant naujo skonio ir ypatingo pavadinimo, keksiukų sudėtyje nereikės egzotiškų ir nepažįstamų produktų.
Žingsnis 1
Miltus sumaišykite su cukrumi ir kepimo milteliais. Supilkite sviestą ir gerai išmaišykite. Į pieną įmuškite kiaušinius ir plakite apie 2 minutes. Sujunkite abu mišinius ir dar kartą išplakite.
Žingsnis 2
Gautą tešlą šaukštu sukrėskite į kepimo formeles, tačiau nesiekiant kraštų. Keksiukus kepkite 25 minutes 180 laipsnių Celsijaus temperatūroje.
Žingsnis 3
Sumaišykite sūrį ir cukraus pudrą, supilkite grietinėlę ir išplakite mikseriu. Supilkite kelis šaukštus kavos ir dar kartą suplakite.
Kategorijos