Tiramisu klasika pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-19

Tiramisu klasika

Gaminimo laikas
330 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
267 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
16 g
Angliavandeniai
23 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.33/5 (3 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Tiramisu klasika Žingsnis 1
Paruoškite kiaušinius kremui. Kiaušinių baltymus didžiausiu greičiu maišytuvu išplakite iki standžių putų. Plakimo pabaigoje įberkite šiek tiek cukraus pudros, kad kremas labiau sutirštėtų. Atskirame dubenyje išplakite trynius su cukraus pudra, jie turi tapti balti.

Žingsnis 2

Tiramisu klasika Žingsnis 2
Paruoškite kremą. Sudėkite maskarponės sūrį į trynius ir cukraus pudrą ir gerai išmaišykite. Tuomet po šaukštą į mišinį įmaišykite išplaktus baltymus ir atsargiai išmaišykite.

Žingsnis 3

Tiramisu klasika Žingsnis 3
Paruoškite sausainius tiramisu. Pasirinkite tiramisu formą. Atskirame dubenyje sumaišykite "Marsala" su šaltu espreso kavos gėrimu. Tada kiekvieną sausainį 5 sekundėms pamerkite į mišinį ir įdėkite į formą, taip sukurdami deserto pagrindą. Likusius sausainius atidėkite į lėkštę.

Žingsnis 4

Tiramisu klasika Žingsnis 4
Surinkite tiramisu. Pusę kremo užtepkite ant "Saviardi" sausainių. Švelniai ištepkite silikonine mentele arba mentele. Ant viršaus paskleiskite antrąjį sausainių sluoksnį. Ant jo dar kartą užtepkite kremo. Norėdami įspūdingesnės išvaizdos, padarykite kremo garbanėles. Tam į konditerinį maišelį įdėkite kremo ir papuoškite deserto paviršių. Paruoštą tiramisu įdėkite į šaldytuvą 5-6 valandoms, kad kremas sutirštėtų.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos