Publikavimo data: 2024-05-25
Tiramisu su varške
Tiramisu yra vienas iš desertų, užkariavusių pasaulį, anksčiau tikro tiramisu buvo galima paragauti tik italų restoranuose. Tačiau šiais laikais šį skanėstą vis dažniau galima pamatyti ant šeimininkių stalo. O receptų yra tiek daug, kad jis patiks net išrankiems saldumynams.
Žingsnis 1
Į varškę supilkite grietinę ir jogurtą ir sumaišykite maišytuvu. Išplakite kiaušinius ir atskirkite trynius nuo baltymų į atskirus dubenėlius. Išplakite trynius su milteliniu cukrumi, tada palaipsniui įmaišykite į varškės masę, kruopščiai išmaišykite.
Žingsnis 2
Kiaušinių baltymus išplakite iki standžių putų ir atsargiai įmaišykite į varškės masę. Į išvirtą kavą supilkite likerį ir išmaišykite. Kiekvieną biskvitą pamerkite į kavą ir sudėkite į formą su nuimamais šonais.
Žingsnis 3
Ant sausainių sluoksnio užtepkite varškės masę. Vėl pamerkite sausainius ir dėkite sluoksnį, uždenkite varškės mišiniu. Papuoškite desertą kakava ir padėkite į šaldytuvą.
Kategorijos