Tiršta ryžių košė pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Tiršta ryžių košė

Ši tiršta uogų ir ryžių grūdų grietinė tinka ir sotiems pusryčiams, ir subtiliam desertui. Šviežių uogų sirupo ir ryžių kruopų kreminio skonio derinys ypač patiks tiems, kurie nemėgsta klasikinės rūgpienio versijos.
Gaminimo laikas
230 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
84 kcal.
Baltymai
2 g
Angliavandeniai
18 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.67/5 (6 bal.)

Žingsnis 1

Tiršta ryžių košė Žingsnis 1
Išvirkite uogų grietinę. Aviečių uogas užpilkite karštu vandeniu, suberkite cukrų ir išmaišykite. Virkite ant vidutinės ugnies 20 minučių. Tada įpilkite atskiesto krakmolo ir virkite dar 10 minučių.

Žingsnis 2

Tiršta ryžių košė Žingsnis 2
Suformuokite uogų žiedą. Į formos dugną supilkite 1/4 puodelio grietinės ir atidėkite į šalį, kad atvėstų. Palaukite, kol marmeladas sustings.

Žingsnis 3

Tiršta ryžių košė Žingsnis 3
Išvirkite ryžius. Ryžius užpilkite vandeniu, suberkite cukrų ir virkite ant vidutinės ugnies, kol pusiau išvirs. Tada supilkite pieną, išmaišykite ir virkite ant silpnos ugnies dar 10 minučių. Į išvirusius ryžius įpilkite vanilino ir želatinos. Sudėkite ryžius į formą ir atšaldykite, kol desertas sukietės.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
gėrimai, įspūdingas receptas, paprastas, mažai kalorijų, per 30 minučių, žalumynų sezonas, serbentų sezonas, maistas vaikams, kisielius, be įprastų alergenų, receptų knyga, krakmolingas kisielius, kisielius su uogomis

Kategorijos