Tolkusha pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-14

Tolkusha

Tolkuša - tradicinis čiukčių ir Kamčiatkos tautų patiekalas, kuris yra savotiška košė, gaminama iš žuvies, uogų ir riebalų, kurių dedama pagal pageidavimą. Čukčų kalba ši košė vadinama "kilikil", korjakai paprastai sako "tylkityl" arba "tolkuša". Patiekalui paruošti reikės žuvies. Galite naudoti ketu, rausvąją lašišą arba pasirinktą sidabrinę lašišą. Laukinės uogos bus puiki alternatyva pirktinėms ar kultūrinėms kultūroms.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
50 min.
Kalorijos
116 kcal.
Baltymai
17 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.05/5 (22 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Tolkusha Žingsnis 1
Žuvį virkite 40-45 minutes, kol išvirs. Išvalykite ją nuo kaulų ir susmulkinkite, kol ji taps minkšta ir švelni. Jei norite, galite įdėti 50-60 g riebalų, pagal skonį įberti druskos ir pipirų.

Žingsnis 2

Tolkusha Žingsnis 2
Į mišinį suberkite uogas ir išmaišykite. Patiekalas paruoštas. Gero apetito!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos