Publikavimo data: 2024-05-25
Tortas "Delight"
Nuostabiai kreminis biskvito pyragas su mėlynėmis ir figomis yra ne tik gražus, bet ir labai skanus desertas. Nebijokite biskvito tešlos - šis receptas garantuoja, kad jis išeis tiesiog puikus ir sodrus.
Žingsnis 1
Tešlai į žalius kiaušinius įmaišykite cukrų, druską ir vaniliną.
Žingsnis 2
Maišykite maišytuvu, kol masė taps blyški ir puri. Kiekvieną kartą šaukštu gerai išmaišydami dalimis supilkite miltus, persijotus su kepimo milteliais.
Žingsnis 3
Supilkite tešlą į formą, kepkite 35-40 minučių iki 180 laipsnių Celsijaus įkaitintoje orkaitėje.
Žingsnis 4
Biskvitą atvėsinkite ir horizontaliai perpjaukite pusiau į du pyragėlius.
Žingsnis 5
Paruoškite kremą: sumaišykite grietinėlę su cukraus pudra ir plakite mikseriu iki standumo. Sudėkite varškę ir dar kartą suplakite.
Žingsnis 6
Paruoškite įdarą: atšildykite braškes, sudėkite jas į dubenėlį ir suberkite cukrų. Uogas kaitinkite ant silpnos ugnies, kad cukrus ištirptų. Kai cukrus ištirps, nukelkite nuo ugnies. Šakute sutrinkite braškes, kad liktų gana stambūs gabaliukai.
Žingsnis 7
Nulupkite bananą ir supjaustykite mažais kubeliais. Bananą sumaišykite su braškėmis.
Žingsnis 8
Surinkite tortą: pirmąjį tortą ištepkite kremu, ant jo dėkite įdarą.
Žingsnis 9
Uždenkite antruoju pyragu ir vėl aptepkite kremu. Papuoškite tortą mėlynėmis ir figomis.
Kategorijos