Publikavimo data: 2024-06-16
Tortas su kremu "Skaitmuo"
Pasirodo, tai labai skanus pyragas. Tešlą ir kremą geriausia paruošti iš anksto.
Žingsnis 1
Paruoškite tešlą. Kiaušinius, cukrų, medų, druską ir sviestą sumaišykite puode, pastatykite ant garų vonelės, kol cukrus ištirps. Tada į mišinį įmaišykite sodą ir palikite atvėsti. Supilkite miltus ir išminkykite tešlą, ji gali būti šiek tiek lipni. Padėkite tešlą į šaldytuvą porai valandų, o geriausia - per naktį.
Žingsnis 2
Grietinėlę užvirinkite puode, bet neužvirkite. Supilkite grietinėlę ant šokolado ir suplakite mikseriu. Paruoštą ganache padėkite į šaldytuvą kelioms valandoms arba per naktį. Tada į ganache supilkite grietinėlę ir varškę ir išplakite mikseriu iki vientisos masės.
Žingsnis 3
Išimkite tešlą iš šaldytuvo ir supjaustykite vienodais gabalėliais. Paruoškite trafaretą ant popieriaus, tada iškočiokite tešlą ant pergamentinio popieriaus ir trafaretu išpjaukite skaičius. Prieš kepimą visą tešlos paviršių subadykite šakute. Kepkite orkaitėje 170 °C temperatūroje, įjungę nuostatą "viršus-apačia", 3-5 minutes.
Žingsnis 4
Surinkite pyragą. Mėgstamu antgaliu užtepkite kremo ant torto ir, jei norite, sluoksniuokite jį su bananais arba kitais vaisiais ar uogomis. Ant viršaus uždėkite kitą tortą ir pakartokite tą patį. Trečiasis tortas yra galutinis, ant viršaus uždėkite kremo ir papuoškite tortą uogomis, zefyrais, sausainiais.
Kategorijos