Publikavimo data: 2025-08-19
Tortilijų pica su grybais, dešra, pomidorais ir sūriu
Šiai picai nereikia minkyti tešlos ir ilgai kepti. Kaip pagrindą naudosime tortilijų plokštainį, o kaip priedus - grybus, dešrą, pomidorus ir sūrį. Ši pica gaunasi labai skani, soti, su plona tešla ir sultingais priedais, o ją paruošite vos per 10 minučių.
Žingsnis 1
Grybus nuplaukite, supjaustykite plonais griežinėliais.
Žingsnis 2
Įkaitintoje keptuvėje su augaliniu aliejumi 5 minutes pakepinkite grybus.
Žingsnis 3
Ant tortilijos paviršiaus uždėkite pusę tarkuoto sūrio, uždenkite antrąja tortilija ir kepkite įkaitintoje sausoje keptuvėje 1 minutę.
Žingsnis 4
Tortilijos paviršių patepkite grietinės ir pomidorų kečupo mišiniu ir išdėliokite keptus grybus.
Žingsnis 5
Supjaustykite dešrą mažais gabalėliais (trikampėliais), pomidorą supjaustykite griežinėliais ir sudėkite ant plokštainio.
Žingsnis 6
Ant viršaus užbarstykite kitą pusę tarkuoto sūrio. Kepkite po dangčiu 5 minutes, kol sūris išsilydys.
Kategorijos