Torto ir salotų užkandis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-17

Torto ir salotų užkandis

Šiame recepte pateikiamas vienas iš greitų salotų pyrago paruošimo ir patiekimo variantų. Kad užkandis išlaikytų formą, naudojama želatina. Skrudinta skrudinta duona tarnauja kaip pagrindas ir suteikia salotoms šviežiai iškeptos duonos skonį. Tunas aliejuje turi ryškų apetitą žadinantį kvapą ir subtilų skonį, o kartu su duona ir kiaušiniais sukuria tirštą ir sotų užkandį.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
136 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
9 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.17/5 (24 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Torto ir salotų užkandis Žingsnis 1
Paruoškite ingredientus. Išvalykite tuną nuo kaulų, sutrinkite jį šakute. Kiaušinius ir agurką sutarkuokite tarka. Želatiną užpilkite šiltu vandeniu ir išmaišykite. Supilkite ją į grietinę ir išmaišykite. Skrudintą duoną supjaustykite mažais kubeliais.

Žingsnis 2

Torto ir salotų užkandis Žingsnis 2
Paruoškite salotų pyragą. Į apvalią formą sudėkite tuną, kiaušinį ir agurką. Sudėkite grietinę, želatiną ir išmaišykite. Ant viršaus sudėkite kubeliais pjaustytą duoną. Prieš patiekdami salotų pyragą įdėkite 15 minučių į šaldiklį, apverskite jį ant lėkštės ir išimkite iš formos.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos