Publikavimo data: 2024-09-17
Torto ir salotų užkandis
Šiame recepte pateikiamas vienas iš greitų salotų pyrago paruošimo ir patiekimo variantų. Kad užkandis išlaikytų formą, naudojama želatina. Skrudinta skrudinta duona tarnauja kaip pagrindas ir suteikia salotoms šviežiai iškeptos duonos skonį. Tunas aliejuje turi ryškų apetitą žadinantį kvapą ir subtilų skonį, o kartu su duona ir kiaušiniais sukuria tirštą ir sotų užkandį.
Žingsnis 1
Paruoškite ingredientus. Išvalykite tuną nuo kaulų, sutrinkite jį šakute. Kiaušinius ir agurką sutarkuokite tarka. Želatiną užpilkite šiltu vandeniu ir išmaišykite. Supilkite ją į grietinę ir išmaišykite. Skrudintą duoną supjaustykite mažais kubeliais.
Žingsnis 2
Paruoškite salotų pyragą. Į apvalią formą sudėkite tuną, kiaušinį ir agurką. Sudėkite grietinę, želatiną ir išmaišykite. Ant viršaus sudėkite kubeliais pjaustytą duoną. Prieš patiekdami salotų pyragą įdėkite 15 minučių į šaldiklį, apverskite jį ant lėkštės ir išimkite iš formos.
Kategorijos