Publikavimo data: 2024-06-23
Torto pagrindas
Siūlau pasigaminti gražius šokoladinių keksiukų pagrindus. Jei juos gaminsite pagal šį receptą, jie tikrai pavyks. Papuoškite pagrindus pagal savo skonį ir į vidų įdėkite įdaro.
Žingsnis 1
Supilkite kefyrą į atskirą dubenį, suberkite sodą, gerai išmaišykite ir palikite 4 minutėms.
Žingsnis 2
Sumaišykite visus sausus ingredientus: miltus, cukrų, kakavos miltelius, kepimo miltelius, raugą, druską, vanilės miltelius.
Žingsnis 3
Kiaušinius, karštą vandenį ir aliejų įmaišykite į kefyrą nedideliu arba vidutiniu greičiu.
Žingsnis 4
Dalimis supilkite miltų mišinį. Maišykite iki vientisos masės. Ilgai nemaišykite.
Žingsnis 5
Šaukštu sudėkite tešlą į popierines formeles, užpildydami maždaug du trečdalius jų.
Žingsnis 6
Kepkite iki 200 °C įkaitintoje orkaitėje 15 minučių. Keksiukus gali tekti palaikyti šiek tiek ilgiau. Patikrinkite dantų krapštuku, kad įsitikintumėte, jog jie sausi.
Kategorijos