Publikavimo data: 2024-09-17
Torto salotos šventiniam stalui
Salotinis tortas su vafliniais pyragais yra labai panašus į tikrą tortą, tik nesaldintas. Svarbiausia gaminant pagal technologiją nenaudoti per daug majonezo, nes kitaip plutelės bus permirkusios. Į patiekalą įeinantys ingredientai yra patys paprasčiausi, užkandis paruošiamas greitai, nesugaištant daug laiko. Vietoj rausvosios lašišos konservų galite naudoti bet kokius žuvies konservus. Salotos patiekiamos atšaldytos ir papuošiamos pagal pageidavimą.
Žingsnis 1
Susmulkinkite ingredientus. Smulkiai supjaustykite svogūną. Nulupkite rausvąją lašišą nuo kaulų ir ją susmulkinkite. Morkas sutarkuokite vidutinio dydžio tarka, pagal skonį pasūdykite. Kiaušinius atskirkite į baltymus ir trynius ir juos atskirai sutarkuokite ant vidutinio dydžio tarkos. Sūrį sutarkuokite stambia dantyta tarka.
Žingsnis 2
Paruoškite salotas. Paimkite vieną riekelę, patepkite ją trupučiu majonezo. Įdėkite pusę rausvosios lašišos ir svogūnų ir uždenkite antrąja plutele. Aptepkite majonezu, sudėkite pusę tarkuotų morkų. Uždenkite trečiąja plutele, patepkite ją majonezu ir sudėkite baltymus. Pakartokite plutą su žuvimi ir morkomis. Ant šešto pyrago, ištepto majonezu, uždėkite sūrio. Septintąjį pyragą aptepkite majonezu ir apibarstykite tarkuotu tryniu.
Kategorijos