Publikavimo data: 2024-06-16
Trapus pyragas su sultingomis slyvomis
Pyragas gaunasi labai minkštas ir trapus, jį galima valgyti tiesiog šaukštu. Smėlėti trupiniai ir prinokusios sultingos slyvos puikiai papildo vienas kitą.
Žingsnis 1
Į miltus suberkite cukrų, druską ir kepimo miltelius. Išmaišykite. Tada sudėkite suminkštintą sviestą ir rankomis sutrinkite jį į smėlio trupinius.
Žingsnis 2
Pusę trupinių paskleiskite ant riebalais išteptos kepimo skardos. Rankomis suformuokite 22 cm skersmens ir 1 cm storio apskritimą, galite naudoti formą. Tada sudėkite griežinėliais supjaustytas slyvas ir ant viršaus užberkite likusius trupinius.
Žingsnis 3
Dėkite į 180 ℃ įkaitintą orkaitę 25-30 minučių.
Kategorijos