Trapus sluoksniuotas pyragas "Napoleonas" pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-15

Trapus sluoksniuotas pyragas "Napoleonas"

Gaminimo laikas
200 min.
Laikas virtuvėje
60 min.
Kalorijos
364 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
31 g
Angliavandeniai
20 g
Sunkumas: 3/5
Reitingas: 4.1/5 (20 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Į gerai persijotus miltus suberkite stambiai tarkuotą margariną. Kruopščiai įmaišykite jį į miltus.

Žingsnis 2

Tada nedidele srovele supilkite šaltą vandenį, įmuškite kiaušinį ir suberkite cukrų. Dar kartą minkykite tešlą 20 minučių. Palikite ją šaldytuve 5-8 minutėms.

Žingsnis 3

Kremui paruošti reikės nedidelio indo, kuriame suplakite kiaušinius, sudėkite smulkiai supjaustytus sviesto gabalėlius, palaipsniui supilkite pieną ir šaukštą acto.

Žingsnis 4

Kruopščiai sumaišykite visus produktus ir nuolat maišydami virkite ant silpnos ugnies, kol sutirštės.

Žingsnis 5

Iš tešlos padarykite 6-7 vienodo dydžio porcijas ir palikite šaldytuve 50-60 minučių. Įkaitinkite orkaitę iki 180-200 °C temperatūros.

Žingsnis 6

Iš rutuliukų iškočiokite vienodo dydžio suapvalintus pyragėlius. Kepimo skardą išklokite pergamentiniu popieriumi ir kepkite ne ilgiau kaip 10 minučių. Vidutiniškai vienas pyragas kepa 7 minutes ir turi būti šviesiai auksinės spalvos.

Žingsnis 7

Po 15 minučių, kai visi pyragaičiai atvės, pradėkite formuoti pyragą. Paruoškite didelį indą, sudėkite į jį pirmąjį pyragą, tada nedidelį kiekį kremo. Kremu ištepkite visą torto paviršių.

Žingsnis 8

Kiekvieną pyragą gausiai aptepkite kremu ir palikite šaldytuve 120 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos