Publikavimo data: 2024-06-15
Traški lašiša ant grotelių.
Minkštimas viduje ir traškus išorėje! Lašišos kepsnį galima patiekti su mažomis bulvytėmis ir šparaginėmis pupelėmis. Paruoškite sau subalansuotą, skanią ir gražią vakarienę. Lašiša yra nepaprastai turtingas fosforo, jodo, kalio, kalcio, natrio, cinko, vitaminų D, A ir B grupės vitaminų šaltinis. Be to, 100 g lašišos mėsos yra pusė baltymų paros normos.
Žingsnis 1
Nuplaukite ir nusausinkite žuvį. Abi puses įtrinkite prieskoniais. Apšlakstykite citrinos sultimis.
Žingsnis 2
Įkaitinkite keptuvę su augaliniu aliejumi ir kepkite kepsnius iš abiejų pusių ant didelės ugnies po 2-3 minutes. Po to sumažinkite ugnį ir kepkite dar 7-10 minučių. Likus porai minučių iki kepimo įberkite šviežių žolelių.
Žingsnis 3
Patiekite su citrinos skiltele ir padažu.
Kategorijos