Traški lašiša ant grotelių. pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Traški lašiša ant grotelių.

Minkštimas viduje ir traškus išorėje! Lašišos kepsnį galima patiekti su mažomis bulvytėmis ir šparaginėmis pupelėmis. Paruoškite sau subalansuotą, skanią ir gražią vakarienę. Lašiša yra nepaprastai turtingas fosforo, jodo, kalio, kalcio, natrio, cinko, vitaminų D, A ir B grupės vitaminų šaltinis. Be to, 100 g lašišos mėsos yra pusė baltymų paros normos.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
5 min.
Kalorijos
140 kcal.
Baltymai
13 g
Riebalai
8 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.3/5 (10 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Traški lašiša ant grotelių. Žingsnis 1
Nuplaukite ir nusausinkite žuvį. Abi puses įtrinkite prieskoniais. Apšlakstykite citrinos sultimis.

Žingsnis 2

Traški lašiša ant grotelių. Žingsnis 2
Įkaitinkite keptuvę su augaliniu aliejumi ir kepkite kepsnius iš abiejų pusių ant didelės ugnies po 2-3 minutes. Po to sumažinkite ugnį ir kepkite dar 7-10 minučių. Likus porai minučių iki kepimo įberkite šviežių žolelių.

Žingsnis 3

Traški lašiša ant grotelių. Žingsnis 3
Patiekite su citrinos skiltele ir padažu.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos