Traškios keptos jūrų lydekos pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Traškios keptos jūrų lydekos

Europinė jūrų lydekos yra neįtikėtinai sveika žuvis, be to, ji beveik be kaulų. Mažai riebalų turinti ir skani jūros lydekos žuvis puikiai tinka vaikams ir žmonėms, kurie prižiūri savo mitybą. Valgydami žuvį porą kartų per savaitę sustiprinsite imunitetą, sumažinsite cholesterolio kiekį, normalizuosite skydliaukės ir virškinimo sistemos veiklą bei sustiprinsite širdies ir kraujagyslių sistemą.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
151 kcal.
Baltymai
15 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.38/5 (8 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Traškios keptos jūrų lydekos Žingsnis 1
Paruoštus žuvies gabalėlius pasūdykite, pagardinkite pipirais ir palikite 30 minučių. Praėjus šiam laikui apvoliokite miltuose.

Žingsnis 2

Traškios keptos jūrų lydekos Žingsnis 2
Keptuvėje įkaitinkite saulėgrąžų aliejų, sudėkite žuvį ir kepkite iš vienos pusės 5 minutes, tada apverskite ir kepkite 3 minutes iš kitos pusės.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos