Publikavimo data: 2024-06-15
Traškios keptos jūrų lydekos
Europinė jūrų lydekos yra neįtikėtinai sveika žuvis, be to, ji beveik be kaulų. Mažai riebalų turinti ir skani jūros lydekos žuvis puikiai tinka vaikams ir žmonėms, kurie prižiūri savo mitybą. Valgydami žuvį porą kartų per savaitę sustiprinsite imunitetą, sumažinsite cholesterolio kiekį, normalizuosite skydliaukės ir virškinimo sistemos veiklą bei sustiprinsite širdies ir kraujagyslių sistemą.
Žingsnis 1
Paruoštus žuvies gabalėlius pasūdykite, pagardinkite pipirais ir palikite 30 minučių. Praėjus šiam laikui apvoliokite miltuose.
Žingsnis 2
Keptuvėje įkaitinkite saulėgrąžų aliejų, sudėkite žuvį ir kepkite iš vienos pusės 5 minutes, tada apverskite ir kepkite 3 minutes iš kitos pusės.
Kategorijos