Traškučiai be aliejaus pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-26

Traškučiai be aliejaus

Traškučiai yra visų mėgstamiausias užkandis. Tačiau pirktiniuose traškučiuose dažnai būna daug aliejaus arba jie labai brangūs. Šis receptas parodys, kaip vos per pusvalandį namuose pasigaminti traškučių be aliejaus. Tam tereikia orkaitėje iškepti virtas bulvių skilteles. Naminius traškučius galima pagardinti mėgstamais prieskoniais.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
76 kcal.
Baltymai
2 g
Angliavandeniai
16 g
Alergenai: Ne
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.8/5 (15 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Traškučiai be aliejaus Žingsnis 1
Paruoškite bulves. Nuluptas bulves supjaustykite plonais griežinėliais. Įdėkite jas į verdantį vandenį ir virkite ant didelės ugnies 3 minutes. Nuimkite nuo ugnies ir palikite po dangčiu 4 minutes. Nusausinkite bulves ir jas pasūdykite.

Žingsnis 2

Traškučiai be aliejaus Žingsnis 2
Paruoškite traškučius. Paruoškite kepimo skardą, išklokite ją kepimo popieriumi ir vienu sluoksniu sudėkite traškučius. Dėkite kepimo skardą į orkaitę 7-10 minučių. Paruoštus traškučius sudėkite į gilų dubenį.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos