Publikavimo data: 2025-08-18
Traškučių ir konservuotos rausvosios lašišos užkandis
Pabandykite šventinį stalą paįvairinti originaliu užkandžiu, kurį paruošti užtruksite kelias minutes, o ant stalo jis atsidurs dar greičiau. Biudžetas ir ingredientų prieinamumas šiam skanėstui yra akivaizdūs pliusai.
Žingsnis 1
Smulkiai supjaustykite kiaušinį.
Žingsnis 2
Dubenyje paruoškite užkandžio įdarą. Sumaišykite kiaušinius, žuvies konservus, svogūnus, majonezą, druską ir maltus juoduosius pipirus.
Žingsnis 3
Šaukštu užpilkite padažą į traškučius.
Žingsnis 4
Patiekite užkandį lėkštėje ir papuoškite krapų šakelėmis.
Žingsnis 5
Prieš patiekdami 10 minučių atšaldykite šaldytuve.
Kategorijos