Traškučių ir konservuotos rausvosios lašišos užkandis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Traškučių ir konservuotos rausvosios lašišos užkandis

Pabandykite šventinį stalą paįvairinti originaliu užkandžiu, kurį paruošti užtruksite kelias minutes, o ant stalo jis atsidurs dar greičiau. Biudžetas ir ingredientų prieinamumas šiam skanėstui yra akivaizdūs pliusai.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
238 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
18 g
Angliavandeniai
5 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4/5 (14 bal.)

Žingsnis 1

Traškučių ir konservuotos rausvosios lašišos užkandis Žingsnis 1
Smulkiai supjaustykite kiaušinį.

Žingsnis 2

Traškučių ir konservuotos rausvosios lašišos užkandis Žingsnis 2
Dubenyje paruoškite užkandžio įdarą. Sumaišykite kiaušinius, žuvies konservus, svogūnus, majonezą, druską ir maltus juoduosius pipirus.

Žingsnis 3

Traškučių ir konservuotos rausvosios lašišos užkandis Žingsnis 3
Šaukštu užpilkite padažą į traškučius.

Žingsnis 4

Traškučių ir konservuotos rausvosios lašišos užkandis Žingsnis 4
Patiekite užkandį lėkštėje ir papuoškite krapų šakelėmis.

Žingsnis 5

Traškučių ir konservuotos rausvosios lašišos užkandis Žingsnis 5
Prieš patiekdami 10 minučių atšaldykite šaldytuve.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
žuvies patiekalai, užkandžiai, įspūdingas receptas, paprasta, valgyti bendrus alergenus, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, morkų sezonas, žuvies užkandžiai, sūrio užkandžiai, karšti patiekalai naujiems metams, foršmakas, receptų knyga, tartaletės užkandžiai

Kategorijos