Publikavimo data: 2024-06-15
Traškučių su rūkyta lašiša ir alyvuogėmis užkandis
Skanus ir neįprastas užkandis, kuris tiks bet kokiam šventiniam stalui. Tokio recepto tikriausiai niekur kitur nesate sutikę. Pabandykite pasigaminti šį patiekalą pagal mūsų receptą ir liksite maloniai nustebinti. Šis patiekalas yra paprastas ir nereikalauja daug ingredientų, jį galima greitai paruošti, kai svečiai jau būna pasibeldę į duris. Užkandis puikiai tiks su baltuoju vynu arba šampanu, jį galima patiekti net ant švediško stalo. Švelniai rūkytos žuvies ir pikantiškų alyvuogių derinį puikiai papildo traškūs traškučiai.
Žingsnis 1
Smulkiai supjaustykite žuvį, svogūną ir alyvuoges. Sutarkuokite sūrį.
Žingsnis 2
Viską sudėkite į gilų dubenį, įpilkite majonezo ir įberkite šiek tiek juodųjų pipirų. Tada viską gerai išmaišykite.
Žingsnis 3
Paimkite vieną traškučių gabalėlį ir įdėkite į jį šaukštą mišinio. Užpildykite visus reikiamus traškučius.
Žingsnis 4
Patiekite su bet kokiu jums patinkančiu padažu. Mes naudojome kečupą.
Kategorijos