Traškučių su rūkyta lašiša ir alyvuogėmis užkandis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Traškučių su rūkyta lašiša ir alyvuogėmis užkandis

Skanus ir neįprastas užkandis, kuris tiks bet kokiam šventiniam stalui. Tokio recepto tikriausiai niekur kitur nesate sutikę. Pabandykite pasigaminti šį patiekalą pagal mūsų receptą ir liksite maloniai nustebinti. Šis patiekalas yra paprastas ir nereikalauja daug ingredientų, jį galima greitai paruošti, kai svečiai jau būna pasibeldę į duris. Užkandis puikiai tiks su baltuoju vynu arba šampanu, jį galima patiekti net ant švediško stalo. Švelniai rūkytos žuvies ir pikantiškų alyvuogių derinį puikiai papildo traškūs traškučiai.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
304 kcal.
Baltymai
14 g
Riebalai
24 g
Angliavandeniai
12 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.5/5 (4 bal.)

Žingsnis 1

Traškučių su rūkyta lašiša ir alyvuogėmis užkandis Žingsnis 1
Smulkiai supjaustykite žuvį, svogūną ir alyvuoges. Sutarkuokite sūrį.

Žingsnis 2

Traškučių su rūkyta lašiša ir alyvuogėmis užkandis Žingsnis 2
Viską sudėkite į gilų dubenį, įpilkite majonezo ir įberkite šiek tiek juodųjų pipirų. Tada viską gerai išmaišykite.

Žingsnis 3

Traškučių su rūkyta lašiša ir alyvuogėmis užkandis Žingsnis 3
Paimkite vieną traškučių gabalėlį ir įdėkite į jį šaukštą mišinio. Užpildykite visus reikiamus traškučius.

Žingsnis 4

Traškučių su rūkyta lašiša ir alyvuogėmis užkandis Žingsnis 4
Patiekite su bet kokiu jums patinkančiu padažu. Mes naudojome kečupą.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
žuvies patiekalai, užkandžiai, įspūdingas receptas, paprasta, valgyti bendrus alergenus, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, morkų sezonas, žuvies užkandžiai, sūrio užkandžiai, karšti patiekalai naujiems metams, foršmakas, receptų knyga, tartaletės užkandžiai

Kategorijos