Traškūs ant grotelių kepti kalmarai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-19

Traškūs ant grotelių kepti kalmarai

Nors šis patiekalas nėra dažnas svečias ant stalo, jis toks skanus, kad tikrai norėsite jį paragauti ne vieną kartą. Jį galite patiekti kaip atskirą patiekalą arba sumaišyti su salotų lapais, pagardinti padažu ar padažu. Šis patiekalas paruošiamas pakankamai greitai, kalmarai apskritai nepakenčia ilgo gaminimo, nes praranda savo skonį, tampa tirštesni ir jų neįmanoma kramtyti.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
91 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
1 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.47/5 (17 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Traškūs ant grotelių kepti kalmarai Žingsnis 1
Smulkiai supjaustykite kalendrą ir pipirus. Sumaišykite susmulkintas žoleles, supjaustytą kalmarų filė dubenyje, supilkite obuolių actą, alyvuogių aliejų, sojų padažą, baltąjį sausą vyną, prieskonius ir palikite šiek tiek marinuotis.

Žingsnis 2

Traškūs ant grotelių kepti kalmarai Žingsnis 2
Paruoškite grilio groteles, įkaitinkite jas, sudėkite supjaustytus kalmarų gabalėlius ir kepkite apie 3-4 minutes. Praėjus nurodytam laikui, patiekalas paruoštas.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos