Publikavimo data: 2024-05-19
Traškūs ant grotelių kepti kalmarai
Nors šis patiekalas nėra dažnas svečias ant stalo, jis toks skanus, kad tikrai norėsite jį paragauti ne vieną kartą. Jį galite patiekti kaip atskirą patiekalą arba sumaišyti su salotų lapais, pagardinti padažu ar padažu. Šis patiekalas paruošiamas pakankamai greitai, kalmarai apskritai nepakenčia ilgo gaminimo, nes praranda savo skonį, tampa tirštesni ir jų neįmanoma kramtyti.
Žingsnis 1
Smulkiai supjaustykite kalendrą ir pipirus. Sumaišykite susmulkintas žoleles, supjaustytą kalmarų filė dubenyje, supilkite obuolių actą, alyvuogių aliejų, sojų padažą, baltąjį sausą vyną, prieskonius ir palikite šiek tiek marinuotis.
Žingsnis 2
Paruoškite grilio groteles, įkaitinkite jas, sudėkite supjaustytus kalmarų gabalėlius ir kepkite apie 3-4 minutes. Praėjus nurodytam laikui, patiekalas paruoštas.
Kategorijos