Publikavimo data: 2025-08-17
Traškūs avižiniai sausainiai su kefyru
Avižiniai kefyro sausainiai yra puikus pasirinkimas gaminant avižinius sausainius. Tokie sausainiai iškepa greitai, o jiems paruošti prireiks labai nedaug laiko. Jis nepaprastai naudingas, nes jame yra daug naudingų aminorūgščių ir vitaminų, taip pat grupė mineralinių medžiagų. O kartu su migdolais, kurie naudingi širdžiai ir kraujagyslėms, šis skanėstas tiesiog privalo būti ant stalo. Šio sausainio paslaptis ta, kad jis tampa traškus tik atvėsęs. Šiuos sausainius galima valgyti pusryčiams su stikline pieno arba naudoti kaip greitą, bet sveiką užkandį.
Žingsnis 1
Kambario temperatūros kefyrą supilkite į dubenį, įdėkite medaus ir gerai išmaišykite. Sudėkite sausus ingredientus ir užminkykite tešlą. Uždenkite ir padėkite į šaldytuvą 30 minučių, kol sutirštės.
Žingsnis 2
Ant kepimo skardos paskleiskite kepimo pergamentą. Suformuokite sausainius ir sudėkite juos ant kepimo skardos, papuoškite migdolais. Įdėkite kepimo skardą į 180 laipsnių įkaitintą orkaitę ir kepkite 15 minučių.
Kategorijos