Traškūs čeburekai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Traškūs čeburekai

Ilgai ieškojau paprasto ir traškaus čeburekų recepto. Visur buvo receptų su degtinės priedu, bet kadangi namuose turiu mažą vaiką, šis receptas man netiko. Todėl nusprendžiau pabandyti juos paruošti savaip. Čeburekai gavosi labai sultingi, traškūs ir kartu receptas labai paprastas. Iš nurodyto ingredientų kiekio gavosi apie 30 arbatos lėkštutės dydžio gabalėlių.
Gaminimo laikas
45 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
343 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
27 g
Angliavandeniai
14 g
Sunkumas: 3/5
Reitingas: 4.4/5 (5 bal.)

Žingsnis 1

Pirmiausia reikia paruošti įdarą. Mano faršas iš pradžių buvo paruoštas (susuktas su svogūnais ir česnakais), todėl pirmiausia jį atšildykite, įberkite druskos ir pipirų.

Žingsnis 2

Tada minkykite tešlą, kol ji taps elastinga. Uždenkite polietilenu ir palaikykite 15 minučių. Per tą laiką tešla suminkštės.

Žingsnis 3

Traškūs čeburekai Žingsnis 3
Po 15 minučių pradėkite gaminti čeburekus. Supjaustykite maždaug arbatos lėkštutės dydžio apskritimais, kraštus suplokite šakute, kad kepant mėsa neišsivyniotų.

Žingsnis 4

Traškūs čeburekai Žingsnis 4
Kepkite 3-5 minutes ant vidutinės ugnies iš abiejų pusių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
jautienos patiekalai, konditerijos gaminiai, sluoksniuotos tešlos gaminiai, paprastai, yra bendrų alergenų., pietūs, vakarienė, chebureks, Naujųjų metų išvakarių šventė, namų receptai, receptų knyga, kiaulienos vakarienė, jautienos vakarienė, Čeburekai su mėsa

Kategorijos