Traškūs čeburekai ant ruginių miltų pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Traškūs čeburekai ant ruginių miltų

Pagal šį receptą gaunami skanūs, sultingi ir traškūs čeburekai.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
49 min.
Kalorijos
225 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
27 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.06/5 (17 bal.)

Žingsnis 1

Traškūs čeburekai ant ruginių miltų Žingsnis 1
Miltus suberkite į dubenį, supilkite vandenį, druską, aliejų ir kiaušinius. Dėkite mišinį ant miltais pabarstyto stalo ir užminkykite tešlą.

Žingsnis 2

Traškūs čeburekai ant ruginių miltų Žingsnis 2
Kol tešla ilsisi, paruoškite įdarą. Maltą mėsą pagardinkite druska ir pipirais. Padalykite į porcijas ir įpilkite vandens.

Žingsnis 3

Traškūs čeburekai ant ruginių miltų Žingsnis 3
Padalykite tešlą į porcijas, iškočiokite.

Žingsnis 4

Traškūs čeburekai ant ruginių miltų Žingsnis 4
Paskleiskite mėsos įdarą.

Žingsnis 5

Traškūs čeburekai ant ruginių miltų Žingsnis 5
Kraštus sutvirtinkite šakute.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
jautienos patiekalai, konditerijos gaminiai, sluoksniuotos tešlos gaminiai, paprastai, yra bendrų alergenų., pietūs, vakarienė, chebureks, Naujųjų metų išvakarių šventė, namų receptai, receptų knyga, kiaulienos vakarienė, jautienos vakarienė, Čeburekai su mėsa

Kategorijos