Traškūs čeburekai su varške ir žolelėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Traškūs čeburekai su varške ir žolelėmis

Ne veltui bulgarų šeimininkai nuo seno vertino paprastą valstiečių maistą, nes bryndzą pagrįstai galima laikyti tikru delikatesu. Na, bent jau ta, kuri ruošiama tradiciniu sūrymo būdu. Vienas iš nacionalinės bulgarų virtuvės pavyzdžių yra patiekalas, vadinamas "ruguvachki". Tai iš esmės iš plonos, traškios tešlos pagaminti pyragėliai, įdaryti bryndza arba varške ir žolelėmis. Kad būtų paprasčiau formuluoti, šiandieninius "ruguvachki" vadinsime čeburekais, nes skirtumo tarp jų paprasčiausiai nėra.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
238 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
24 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.25/5 (24 bal.)

Žingsnis 1

Traškūs čeburekai su varške ir žolelėmis Žingsnis 1
Sumaišykite varškę ir žoleles. Pagal skonį pagardinkite druska.

Žingsnis 2

Traškūs čeburekai su varške ir žolelėmis Žingsnis 2
Kiekvieną rutuliuką iškočiokite į 1 cm storio plokščią duoną. Ant plokštainio dėkite varškės įdaro. Sulenkite jį, kad kepant įdaras neišbėgtų. Kepkite ant vidutinės ugnies dideliame kiekyje aliejaus.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
jautienos patiekalai, konditerijos gaminiai, sluoksniuotos tešlos gaminiai, paprastai, yra bendrų alergenų., pietūs, vakarienė, chebureks, Naujųjų metų išvakarių šventė, namų receptai, receptų knyga, kiaulienos vakarienė, jautienos vakarienė, Čeburekai su mėsa

Kategorijos