Publikavimo data: 2024-09-16
Traškūs jūros ešeriai saldžiame aitriųjų paprikų padaže
Traškūs jūros ešeriai saldžiame aitriųjų paprikų padaže - tai originalus švelnios jūros ešerių mėsos ir saldaus aštraus padažo derinys. Jį labai lengva ir greita paruošti. Puikaus skonio žuvį galima papildyti mėgstamu garnyru. Ešerių mėsa yra liesa, sveika ir lengvai virškinama, turi ryškų žuvies skonį ir sodrų aromatą. Be to, ji turi nedaug kaulų, o tai yra didelis privalumas. Dėl nuostabios subtilaus skonio ir aromato harmonijos šis patiekalas puikiai tinka vakarienei ar šeimos pietums.
Žingsnis 1
Nupjaukite ešerius ir supjaustykite nedideliais gabalėliais.
Žingsnis 2
Ešerių gabalėlius iš visų pusių pabarstykite miltais.
Žingsnis 3
Įkaitintoje keptuvėje su trupučiu augalinio aliejaus apkepkite ešerių gabalėlius iš visų pusių, kol paruduos.
Žingsnis 4
Pagal skonį įpilkite saldžiųjų aitriųjų paprikų padažo, maltų baltųjų pipirų, druskos ir sezamo sėklų.
Žingsnis 5
Į serviravimo lėkštę įdėkite traškius jūros ešerius aitriųjų paprikų padaže, papuoškite smulkiai supjaustytomis žolelėmis. Mėgaukitės.
Kategorijos