Traškūs jūros ešeriai saldžiame aitriųjų paprikų padaže pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-16

Traškūs jūros ešeriai saldžiame aitriųjų paprikų padaže

Traškūs jūros ešeriai saldžiame aitriųjų paprikų padaže - tai originalus švelnios jūros ešerių mėsos ir saldaus aštraus padažo derinys. Jį labai lengva ir greita paruošti. Puikaus skonio žuvį galima papildyti mėgstamu garnyru. Ešerių mėsa yra liesa, sveika ir lengvai virškinama, turi ryškų žuvies skonį ir sodrų aromatą. Be to, ji turi nedaug kaulų, o tai yra didelis privalumas. Dėl nuostabios subtilaus skonio ir aromato harmonijos šis patiekalas puikiai tinka vakarienei ar šeimos pietums.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
180 kcal.
Baltymai
13 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
18 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.12/5 (24 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Traškūs jūros ešeriai saldžiame aitriųjų paprikų padaže Žingsnis 1
Nupjaukite ešerius ir supjaustykite nedideliais gabalėliais.

Žingsnis 2

Traškūs jūros ešeriai saldžiame aitriųjų paprikų padaže Žingsnis 2
Ešerių gabalėlius iš visų pusių pabarstykite miltais.

Žingsnis 3

Traškūs jūros ešeriai saldžiame aitriųjų paprikų padaže Žingsnis 3
Įkaitintoje keptuvėje su trupučiu augalinio aliejaus apkepkite ešerių gabalėlius iš visų pusių, kol paruduos.

Žingsnis 4

Traškūs jūros ešeriai saldžiame aitriųjų paprikų padaže Žingsnis 4
Pagal skonį įpilkite saldžiųjų aitriųjų paprikų padažo, maltų baltųjų pipirų, druskos ir sezamo sėklų.

Žingsnis 5

Traškūs jūros ešeriai saldžiame aitriųjų paprikų padaže Žingsnis 5
Į serviravimo lėkštę įdėkite traškius jūros ešerius aitriųjų paprikų padaže, papuoškite smulkiai supjaustytomis žolelėmis. Mėgaukitės.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos