Publikavimo data: 2024-05-26
Traškūs kepti karpiai
Kepta žuvis yra vienas seniausių patiekalų žmonių mityboje, todėl sunku kuo nors nustebinti. Tačiau šis iš pažiūros įprastas kulinarinis procesas turi savų niuansų. Jei į žuvį įdėsite keletą prieskonių ar prieskoninių žolelių ir kepsite ją ypatingu būdu, gausite visiškai kitokio skonio produktą - su didele pretenzija į lyderystę ir nedidelėmis išlaidomis.
Žingsnis 1
Karpių kepsnius apšlakstykite citrinos sultimis, druska ir pipirais pagal skonį. Leiskite žuviai marinuotis 60 minučių.
Žingsnis 2
Kiekvieną karpio kepsnį pamirkykite kukurūzų miltuose. Dėkite juos į karštą keptuvę su augaliniu aliejumi. Kepkite iš visų pusių, kol iškeps.
Kategorijos