Traškūs kepti karpiai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-26

Traškūs kepti karpiai

Kepta žuvis yra vienas seniausių patiekalų žmonių mityboje, todėl sunku kuo nors nustebinti. Tačiau šis iš pažiūros įprastas kulinarinis procesas turi savų niuansų. Jei į žuvį įdėsite keletą prieskonių ar prieskoninių žolelių ir kepsite ją ypatingu būdu, gausite visiškai kitokio skonio produktą - su didele pretenzija į lyderystę ir nedidelėmis išlaidomis.
Gaminimo laikas
85 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
622 kcal.
Baltymai
2 g
Riebalai
60 g
Angliavandeniai
15 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.17/5 (12 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Traškūs kepti karpiai Žingsnis 1
Karpių kepsnius apšlakstykite citrinos sultimis, druska ir pipirais pagal skonį. Leiskite žuviai marinuotis 60 minučių.

Žingsnis 2

Traškūs kepti karpiai Žingsnis 2
Kiekvieną karpio kepsnį pamirkykite kukurūzų miltuose. Dėkite juos į karštą keptuvę su augaliniu aliejumi. Kepkite iš visų pusių, kol iškeps.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos