Traškūs kruasanai su žuvimi. pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-16

Traškūs kruasanai su žuvimi.

Kruasanai pas mus atkeliavo iš Prancūzijos ir greitai išpopuliarėjo kaip kepinys prie rytinės kavos ar arbatos. Gera žinia ta, kad kruasanus galima išsikepti namie, jie yra apetitiški ir erdvūs, jų plutelė rausva, viršus traškus, o vidus švelnios tekstūros. Ypač greitai ir gerai juos paruošite, jei naudosite parduotuvėje pirktą sluoksniuotą tešlą. O su įdarais galima fantazuoti be galo. Šiuo atveju tai varškė ir lašiša.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
313 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
20 g
Angliavandeniai
21 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.25/5 (8 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Traškūs kruasanai su žuvimi. Žingsnis 1
Lašišą supjaustykite plonais griežinėliais. Paviršių pabarstykite miltais ir kiekvieną tešlos gabalėlį iškočiokite 2-3 mm storio. Naudodami lėkštę ir picos pjaustyklę išpjaukite apskritimą.

Žingsnis 2

Traškūs kruasanai su žuvimi. Žingsnis 2
Ant tešlos plonu sluoksniu užtepkite varškės. Ant jo paskleiskite lašišos griežinėlius. Tada picos ratuku supjaustykite įdarytą tešlos apskritimą į sektorius. Kiekvieną sektorių iškočiokite į kruasano formą.

Žingsnis 3

Traškūs kruasanai su žuvimi. Žingsnis 3
Sudėkite kruasanus ant aliejumi pateptos kepimo skardos. Kiekvieną jų aptepkite plaktu kiaušinio tryniu ir pabarstykite juodosiomis sezamo sėklomis. Kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 15 minučių, kol apskrus.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos