Traškūs pitos traškučiai su prieskoniais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Traškūs pitos traškučiai su prieskoniais

Siūlau per kelias minutes orkaitėje paruošti natūralius, traškius, skanius ir aromatingus plonus pitos traškučius. Kulinarinis procesas labai paprastas ir neužims daug laiko. Jie gali tapti tokiu apetitišku ir ne per daug kaloringu kenksmingų pramoninės gamybos traškučių pakaitalu.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
7 min.
Kalorijos
358 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
13 g
Angliavandeniai
49 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.87/5 (15 bal.)

Žingsnis 1

Traškūs pitos traškučiai su prieskoniais Žingsnis 1
Į alyvuogių aliejų suberkite visus prieskonius, druską, maltus juoduosius pipirus ir gerai išmaišykite. Supjaustykite pitą plačiomis juostelėmis, tada supjaustykite trikampėliais (galite naudoti žirkles). Supjaustytą pitą sudėkite į dubenį arba maišelį, supilkite alyvuogių aliejų su prieskoniais ir gerai išmaišykite, kad kiekvienas trikampis būtų apgaubtas (tai daroma dėl skonio, kad druska ir prieskoniai priliptų prie traškučių).

Žingsnis 2

Traškūs pitos traškučiai su prieskoniais Žingsnis 2
Sudėkite traškučius ant kepimo skardos, išklotos kepimo pergamentu arba pateptos aliejumi. Dėkite į 200 laipsnių įkaitintą orkaitę 7 minutėms. Kepimo metu vieną kartą pamaišykite. Patikrinkite orkaitę ir kai traškučiai bus paruošti.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
paukštienos patiekalai, vištienos patiekalai, užkandžiai, įspūdingas receptas, paprastas, valgyti bendrus alergenus, pietūs, popietė, vakarienė, užkandis, traškučiai, karšti patiekalai naujiems metams, sojų padažo patiekalai, receptų knyga

Kategorijos