Publikavimo data: 2025-08-18
Traškūs pitos traškučiai su prieskoniais
Siūlau per kelias minutes orkaitėje paruošti natūralius, traškius, skanius ir aromatingus plonus pitos traškučius.
Kulinarinis procesas labai paprastas ir neužims daug laiko. Jie gali tapti tokiu apetitišku ir ne per daug kaloringu kenksmingų pramoninės gamybos traškučių pakaitalu.
Žingsnis 1
Į alyvuogių aliejų suberkite visus prieskonius, druską, maltus juoduosius pipirus ir gerai išmaišykite. Supjaustykite pitą plačiomis juostelėmis, tada supjaustykite trikampėliais (galite naudoti žirkles). Supjaustytą pitą sudėkite į dubenį arba maišelį, supilkite alyvuogių aliejų su prieskoniais ir gerai išmaišykite, kad kiekvienas trikampis būtų apgaubtas (tai daroma dėl skonio, kad druska ir prieskoniai priliptų prie traškučių).
Žingsnis 2
Sudėkite traškučius ant kepimo skardos, išklotos kepimo pergamentu arba pateptos aliejumi. Dėkite į 200 laipsnių įkaitintą orkaitę 7 minutėms. Kepimo metu vieną kartą pamaišykite. Patikrinkite orkaitę ir kai traškučiai bus paruošti.
Kategorijos